Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruski Gift

ExONPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio kupiłem ruski gift CS Complete, ale nie wiedziałem, że już nie działa to z VPN.

Mogę grać tylko na ruskim iP.

I tu pojawia się moje pytanie:

Zamierzam kupić sobie Polski CD-key i czy jak aktywuje je na moim koncie to będzie wszystko działać? Wiem, że może strata kasy ale Ping 190 to u mnie norma na VPN'e.

Chodzi mi o to czy jak się zaloguje na polskim Ip to wszystko będzie działać i czy W wyszukiwarce serwerów też będą polskie serwery a nie tylko ruskie ;-;

Dzięki :)

http://imgur.com/TnnmVIf
Opublikowano

nie możesz znowu aktywować csc ani gry z tej paczki na tym samym koncie steam, a jak na innym  to tak nie ma problemu

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Na pewno nie da się nic zrobić?

Bo wczoraj rozmyślałem nad napisaniem do Steam Supportu o to, aby mi usunęli CS Complete

Opublikowano

Możesz aktywować polski kod na innym steamie zawsze. Polskie serwery będą w wyszukiwarce.

Opublikowano

Ale mi chodzi o to czy muszę nowe konto założyć aby grać na polskim CD-Keyu czy mogę sobie po prostu aktywować an tym ruskim giftcie (żeby mi gra chodziła i nie musiałbym włączać VPN) lub czy  mogę napisać do supportu aby mi usunęli grę i mógłbym wtedy kupić cd-key i aktywować i sobie grać na tym koncie.

Opublikowano

Na pewno nie da się tego aktywować na tym koncie, na którym jest już ruski gift? :/

Sorry, że jestem taki natrętny :P

Opublikowano

Na pewno nie da się tego aktywować na tym koncie, na którym jest już ruski gift? :/

Sorry, że jestem taki natrętny :P

na 100% nie wiemy, bo raczej tego nikt tutaj nie robił. Ale jestem niemal pewny, że się nie da. Tylko zmarnujesz tego cs'a. Napisz do supportu, odczekaj swoje, to się dowiesz na pewno :)

Opublikowano

@youaserek Wiem, że głupio postępuje, ale zrobię to. Jak nie będzie działać to napiszę dla innych :)

P.S

Wiem jestem debilem bo wydam w  tym tygodniu 90 zł ;-;

@Edit

A znasz może jakiś sposób na zmniejszenie pingu do chociaż 70-100? Bo tak jak pisałem ping mam wysoki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...