Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor pod cs:go

DoZoDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jaki monitor do csa??

Najlepiej jakby mial wpudowane glosniki

full hd

i takze dobrze byloby jakby mial wbudowane wejscie zeby podlaczyc kabel od anteny czyli TV lecz nie musi byc :)

Cena : ok 800zl

Poprzedni mialem full hd 22cali noo i ten bajer z TV przypadl mi do gustu :D

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Xl2411z nie ma funkcji tv, bo to jest monitor gamingowy. Jeżeli chcesz monitor do csa to tylko 144hz, kupując ten za 800 będziesz później żałował, a naprawdę warto dopłacić te parę stów. Największe gwiazdy esportu na nim grają, najlepszy monitor w swojej cenie.

Opublikowano

Xl2411z nie ma funkcji tv, bo to jest monitor gamingowy. Jeżeli chcesz monitor do csa to tylko 144hz, kupując ten za 800 będziesz później żałował, a naprawdę warto dopłacić te parę stów. Największe gwiazdy esportu na nim grają, najlepszy monitor w swojej cenie.

Moj stary monitor mial 60hz i jakos zle nie bylo wiec wiesz :D Wolalbym jednak z tunerem tv :/

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Popieram kolegów z forum lepiej sobie pozbierać kilka stówek i kupić benq xl2411z 144hz, masz na prawdę spoko jakość i nic Ci nie umknie na ekranie.

­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...