Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Witam !

Luksus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry ;)

Postanowiłem zająć się grafiką :P dlatego też chcę żebyście ocenili i powiedzieli nad czym mam popracować :lol:

592a2dcc18e32_post-84895-127246866305.png

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Hmm...

Ramka za duża a jeśli już robisz większą zmniejsz krycie lub tryb warstwy ustaw na pokrywanie(możesz też z tym pokombinować)

Widzę że próbowałeś wtopić render ale wyszło by lepiej przy tle niebiesko czerwonym ... ^^

Ale jak na początkującego nie jest tak źle

Z napisem też mogłeś pokombinować warstwami ; :P

Opublikowano

Chłopie dopiero zacząłem zabawę powiedz troszkę jaśniej :P

@Edit

ale poprawie się xD

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano
Widzę że próbowałeś wtopić render ale wyszło by lepiej przy tle niebiesko czerwonym ... ^^

HaHa.. przykre.. zobaczył przy "renderze" brushe z mniejszym kryciem lekko nachodzące na niego i od razu wtopić? nie rozwalaj mnie.. ; > Lepiej nie doradzaj innym jak nie wiesz o co kaman ;x

@TOPIC

Nie bierz nigdy na render samochodu ;> chyba ,że stock (zdj) czemu? nie da się go dobrze ustawić (przykład jest np. w Twojej sygnie) ciężko wtopić i uzyskać fajny efekt ;>

Pamiętaj jak bierzesz render np. jakąś postać to najlepiej by zakrył miejsce od góry do dołu by nie było miejsce tak jak masz na swojej. Używaj mniej brushy, a więcej textur i C4D.. To tyle na razie

Pozdrawiam

LoL . ?

Opublikowano

Wiem ;) miałem zamiar wybrać Alexa zamiast samochodu ale w końcu wypadło na samochód xD

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

No cóż, może jakiś talent się pojawi, po kolejnej sygnaturze. No niestety , render obleśny.

Jeżeli chcesz, dam ci kilka stron z renderami .

wampirut0.png
Opublikowano

Ramka zła (za duża) render nie wtopiony wcale nie pasuję do tła tło nie ciekawe i jakiś brushe dziwyny ;> do tego napis który zwraca na siebie uwage a ani trochę nie pasuję

Kilka uwag :

Tutki

Nie rób napisów jak mają tak psuć pracę

Ramki rób 1/2 px ;>

Render który jest samochodem praktycznie zawsze psuję prace jak już to na stocku rób ;>

No i jeszcze raz tutki

Jak na pierwszy raz to ujdzie ;> domyślam się że robiłeś tutka ze spider manem z gimpuj efekt mógłby być dobry tylko że render zły czekam na dalsze pracki ;>

PS nie zniechęcaj się tylko spróbuj zrobić jakiegoś tutka identycznie jak autor tuta mi to bardzo pomogło ;> zawsze robię wszystko jak w tutku później coś od siebie i idzie mi chyba coraz lepiej tylko że ostatnio nie mam czasu ;/

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...