Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] GuildsBattles - Nowy wymiar gildii.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalezli sie profesjonalni k***a programiści javy. Swoj ból dupy możecie wyładować w łazience.

Widze, ze kazdy gimbus ma wpisany w status ze zajmuje sie javą i wypowiada sie w temacie jakby był profesjonalistą.

Wiadomo ze skript jest jezykiem skryptowym jednowatkowym - nie nadaje sie na wieksze serwery!

No fakt zapomnialem, kazdy tutaj ma siec serwerów na których gra po 1000 graczy, wtedy macie racje skrypt będzie niewypałem. Dlatego taki ból dupy?

Gimbusy uczyć sie na egzamin gimnazjalny.

Mogliscie napisać normalny komentarz a nie kolesia hejtowac i bluzgać.

oj żebyś się nie zdziwił.

Potrafię więcej niż przeciętny pseudo-gimbus na tym forum, więc lepiej zamknij dupe i idź oglądaj anime bo tylko do tego się nadajesz mango-zjebie.

Ten skrypt nie został stworzony, po to, aby was zadowalać. Tak jak już chyba napisałem, jeśli funkcje wam się będą podobać, a sam skrypt (dla tych, którzy nie mają nic do skryptów) będzie popularny, to można się spodziewać pluginu za jakiś czas. @AdamGrzegorz mi się wydaje czy SDT na skr*pt.pl, a teraz wielki przeciwnik skryptów.

A więc wszelkie obelgi na bok i proszę, to jest tylko zabawa, to nie ma na celu podbijać świat.

Proszę o ocenę funkcji, a nie obelg na temat języka skryptowego, w którym owy kod został napisany.

Byłem tam tylko po to żeby im forum r*******. (modem byłem) więc zamknij jadaczkę i jak poprzednik wpierdalaj chipsy przed bajkami dla japońców.

@topic

Skrypty to gówno, 2/10

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do sk. Jak już pisałem jeśli macie serwery do zabawy po 5-10 slotow to sie nie dziwię ze ci serwer wylaczylo jak to @kondziu98 nazwal. Ja mam 30 na 30 slotowym gdzie gra 15osob (bo to lobby xD) i nic sie nie dzieje... Ram w normie i 0 lagow. Macie gónwo serwery/ram to nie wypowiadajcie sie bo juz kilka wersji przeszlem ze skryptami (mc) i nadal dobrze jest (taka symbioza ;p) wolałbym wyjątkowy sk niż nudny i nie wyróżniający się plugin... Tak jak ten sk

No wcale nie ma lagów, ostatnio jak boty były u was na lobby to przy 20 botach zjebało serwer do read time out :)

skript <3

@antyzjeby

SKRJPT BARDZO FAJNY BO DURZO FUNKGCJI ROZWIJAJ GO DALEJ BEDE URZYWAC NA SWOIM SERVIE BO SIE PRZYDA

ypvrNww.png

Opublikowano

oj żebyś się nie zdziwił.

Potrafię więcej niż przeciętny pseudo-gimbus na tym forum, więc lepiej zamknij dupe i idź oglądaj anime bo tylko do tego się nadajesz mango-zjebie.

Byłem tam tylko po to żeby im forum r*******. (modem byłem) więc zamknij jadaczkę i jak poprzednik wpierdalaj chipsy przed bajkami dla japońców.

@topic

Skrypty to gówno, 2/10

­

Zacznijmy od tego ze nie ogladalem nigdy anime i nie zamierzam oglądać.

Tym postem pokazałeś jakim jesteś idiotą. Szkoda rozmawiać z ludzmi ktorzy potrafia tylko bluzgać i hejtować. Ale całe gimnazjum przed Tobą.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Szkoda że skrypt, lecz gratuluję pomysłu.

Przepisz na jave i będzie dobrze.

Gratuluję dobrej roboty!

Opublikowano

No prosze Cie rob wszystko ale nie SKRYPTY a napewno nie na gildie !

51% gowno serwerow

nikt normalny nie wgrywa skryptow na serwer

Mylisz się.

No nie :D kolejny skrypt który zaśmieca serwer, to ja wole FunnyGuilds który nie ma "epickich funkcji" niż skrypt który pozera 100 mb ramu. Ocena 1/10

Nie oceniaj w czym jest napisane a jakość pracy.

Wiesz co ziomek?

Naucz sie javy a nie skrypty piszesz.

To jak każdy skrypt obciąża serwer ^^

3/10 Nie polecam.

Nie każdy.

@MsPatryk

Kolejne dziecko skrypta...

Pomyśl logicznie, czy skrypt który przekłada kod na zbugowaną jave jest optymalniejsze, niż czysta java? Zgadzam się, że nawet najgorzej napisany skrypt będzie mniej lagować, niż najgorzej napisany plugin, ale nie można porówywać skryptów i pluginów - TO DWIE RÓŻNE RZECZY.

@topic

Gówno, skrypty już dawno odeszły w zapomnienie, są zbyt mało optymalne i pożerają tak wielkie ilości ramu że się płakać chce.

Polecam naukę javy i wydanie pluginu. 

... wait, i tak nie uda ci się pobić funnyguilds.

2/10

Znam serwer który stoi od dawna na skryptach, ludzi gra 300+

Co prawda pluginy lepsze są od skryptów, ale nie można kogoś wyzywać dziecko skrypta jeżeli potrafi pisać tylko skrypty.

Jest to jego praca, i mógł się nie podzielić na forum, powinieneś oceniać jego pracę a nie w czym jest napisane.

Ps.Aktualnie używam skrypty od czasu do czasu na serwerach których zarządzam.

Do autora: Skrypt na gildie raczej nie wypali, ale Like za ładne wykonanie oraz chęci.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Proszę autora o zgodę na przepisanie tego na Plugin. Po przepisaniu, Plugin zostanie przekazany autorowi + oferuję dalszą pomoc jeśli będzie potrzebna.

Dlaczego?

Chłopak się postarał, widać, że chce coś zrobić. Nikt nie zaczyna od Javy. :)

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

Oczywiście, że FunnyGuilds lepsze... Powiedz szczerze, zrobiłeś to zeby się popisać / nabić posty w swoim temacie czy nabić like?

A tak szczerze... sądzę, że nie jest to twój plugin/skrypt <3

Czekaj czekaj.... "Nabić posty"? Sądzisz, że autor był by na tyle poje#@ny aby pisać skrypt który ma 4k linijek po to aby sobie nabić jednego cholernego posta? No to chyba żartujesz...

// Skrypt bardzo fajny, ma dużo funkcji i jest moim zdaniem ciut ciut lepszy od FunnyGuilds, spróbuj dodać coś takiego, że jeśli gildia ma na cuboidzie Beacon z ustawionymi efektami to efekty na terenie gildii działają tylko dla gildii a nie np dla wrogów.

Opublikowano

Proszę autora o zgodę na przepisanie tego na Plugin. Po przepisaniu, Plugin zostanie przekazany autorowi + oferuję dalszą pomoc jeśli będzie potrzebna.

Dlaczego?

Chłopak się postarał, widać, że chce coś zrobić. Nikt nie zaczyna od Javy. :)

@Veasst Jeśli chcesz w javie to robić, to napisz na PW, dogadamy się.

Opublikowano

Super Plugin! Używam go na swoim serwerze!

Plugin ? To jest skrypt, pomyliło coś ci się.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Na początku fajnie się zapowiadało. Ale gdy okazało się, że to skrypt to się szczerze mówiąc troszkę zawiodłem. Like za czas poświęcony na napisanie tegoż skryptu. Nie przejmuj się opiniami typu "Skript to gunwo". Na forum takiego typu nie opłaca się nic udostępniać ponieważ zawsze znajdzie się grupka hejterów, którzy zwyzywają cię od najgorszych. Jak ktoś ma coś za darmo to nie doceni tego.

rocketnite-sygna.png

Opublikowano

Tak mnie podnieciły te komendy i te funkcje... I patrze na wymagania 

Wymagane wtyczki:

☻ Skript

☻ WildSkript

☻ SkQuery

☻ PermissionsEx

Mogłeś spędzić więcej czasu nad pluginem i zrobić coś porządnego...

POLUB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...