Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MtVmt2 [Easy/Medium]

xMAKOPx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi co zrobić aby ułatwić wam wbicie skilli :D

Bo książki są u instruktorów a co z Kamolami Duchowymi/Tęczakami?

Jakieś pomysły?

Po 17+ szansa 50% na wbicie G1 skila ^_^ jeżeli nie wbije trzeba robić samemu książkami

Kamień duchowy - Drop all moby na serwerze 0.5% + 100% na wbicie kamola.

Tęczowy kamień - Drop 3% z bossów 80+ Dawał by all skile P po użyciu usuwał by się.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Gotowiec + grafika copy + paste ... xD

Poza tym nazwa została ukradziona "MTV"

Administracja nie będzie chyba tego tolerować

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Poza tym nazwa została ukradziona "MTV"

Administracja nie będzie chyba tego tolerować

MtV skrót nicków GM(Makop,TheVort)

Opublikowano

Po 17+ szansa 50% na wbicie G1 skila ^_^ jeżeli nie wbije trzeba robić samemu książkami

Kamień duchowy - Drop all moby na serwerze 0.5% + 100% na wbicie kamola.

Tęczowy kamień - Drop 3% z bossów 80+ Dawał by all skile P po użyciu usuwał by się.

Ok zrobiłem tak jak polecałeś.

Opublikowano

Dungami już się zajmuję, a po co Ci lepsze sety? Mam dodać jakieś kosmiczne zbroje i miecze, które nie pasują kompletnie do Metina?

Owszem jakieś update będą ale to jeszcze będzie trzeba poczekać.

Opublikowano

Dungami już się zajmuję, a po co Ci lepsze sety? Mam dodać jakieś kosmiczne zbroje i miecze, które nie pasują kompletnie do Metina?

Owszem jakieś update będą ale to jeszcze będzie trzeba poczekać.

Ty tu srutu tutu o update a nawet wystartować nie potrafisz, weź daj sobie siana chłopie, ile można zmieniać drop, wbijanie skilli, drop ulepek, podstawy?

To jest maks 30minut.

Co do serwera, nie zagram, dlaczego?

Dlatego.

Opublikowano

A czy ja napisałem, że robię teraz update Turonie? Robię poprawki i chce serwer wystartuje już niedługo.

Tabelki do grafiki wziąłem z MPC bo nie chciałem zrobić gównianej prezentacji jakie w tym dziale lubią się pokazywać.

Opublikowano

Wszystkim tak się nie podoba, bo wam się w tyłkach poprzewracało od tych kolorowych zbroi oraz gigantycznych smoków zamiast konia... Jeśli byłby to serwer dedykowany oraz miał jakąś reklamę to bym chętnie zagrał.  ;)

Opublikowano

Tu mi nie chodzi o grafikę, chociaż nie podoba mi się ona, razi w oczy, jest wiele plików .PSD z ładnymi belkami/napisami etc., wykorzystaj je.

Wszystkim tak się nie podoba, bo wam się w tyłkach poprzewracało od tych kolorowych zbroi oraz gigantycznych smoków zamiast konia... Jeśli byłby to serwer dedykowany oraz miał jakąś reklamę to bym chętnie zagrał.  ;)

Osobiście lubię serwery old, ten natomiast to zwykły gotowiec a twórca tego serwera edytuje exp, drop 1 dzień a to robota maks 30 minut.

@anty

Za ile masz zamiar wystartować bo póki co ten temat leży i się kurzy.

@down

Bo spamujesz i robisz double posty typu: co dodać nowego, to świadczy o tym, że pracujesz więc wiesz..

A po cholore stawiałeś oficjalną prezentacje skoro nawet nie wiadomo czy ten serwer istnieje?

Opublikowano

A skąd niby wiesz, że robię to cały dzień? Na jakiej podstawie to wywnioskowałeś?

Nie robię serwera 24/7, czasami myślę jak go udoskonalić, a teraz zajmuję się dungeonami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...