Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Innowacyjnosc :) Mila atmosfera :) Kill

aromaniak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie ! :)

Zmieniam opis:) 

Wiec Nazywam sie Arek , w lola gram 3 lata :)

Platynka , east , streamuje rankedy 

Streamować chce także Csa , i inne gry Single player {sami wybieracie w co mam grac } 

Na moim streamie mam kontakt z widzem :) staram sie odpowiadac na pytania w miare mozliwosci oczywiscie :)

Streamuje tez dlatego aby stac sie lepszym. Chce zebyscie wytykali mi bledy itp :)

Zapraszam jestem codziennie Kolo 17 , nie ma tylko w sobote :)

Oceniajcie stream piszcie co jest ok a co zmienic :)

Na chacie mozecie pisac o wszystkim :) Pogadam o wszystkim , mozecie nawet sie wygadac hehe 

chcialbym tez poprawic swoja fizycznosc hehe :) Wiec wymyslcie jakies fizyczne kary typu ( pompki , brzuszk itp ) za np przegrana gre lub , deathy :)

Pozdrawiam ! i zapraszam serdecznie wsyztskich ktorzy chca milo spedzic czas przy Polskiej muzyce :)

Oczywiscie : kamerka + mikrofon :)

Propozycja ! Moge także komentowac wasze : turnieje , gry i tak dalej : ) mysle ze to ciekawa propozycja

Opublikowano

Siemanko !

Tutaj Arek , zakrecony , czasem wkurwiony , nieposkromiony itd ...
Więc uwaga :) Streamuje , własnie tak 

Co streamuje ? Wszystko :) co popadnie co w rączki wpadnie 

Dlaczego streamuje ? Bo chce od gier czegoś wiecej , kontaktu z widzem itp 
zeby nie bylo ze jestem samotny ( hehe )  i szukam kolegow :)

Mam 20 lat , Mysle ze jestem otwarty ... w sumie ciekawe jak to jest byc zamknietym dosłownie hehe 
Chcialbym ruszyc z czyms innym Uwaga !
Każdy kto wchodzi na moj stream i ma konto ( jak nie to je zrobcie :) ) Wpisuje na chat : Co go wkurwilo danego dnia najbardziej ! Wygadajcie sie :) Pogadamy o waszych problemach sporbujemy jakos pocieszyc znalezc rozwiazanie :) Wkoncu o to chodzi zeby sobie pomagac mysle ze to bardzo pozytywne :)

Sprzet mam najlepszej jakosci ( żart ) I tak dalej 

Muzyka na streamie : Wszystka 

:) Pozdrawia was killazman , Pocieszyczator , :)

Aaaa i jeszcze jedno :) chcecie dla mnie kary ? W grach sieciowych za kazdego deatha Robie jedna pompeczke :) chyba ze wymyslicie cos bardziej 

hardkorowego 
http://www.twitch.tv/aromaniak12 KAZDY MILE WIDZIANY ! 

Słabo przeklenstwa moim zdaniem swiadcza o tobie zle

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Dziwny stream i jeszcze dziwniejszy opis. Nie wiem co mam sądzić o tych karach i próbie bycia mediatorem i rozmawianie z ludźmi o ich problemach ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...