Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem oscamowany na csgl :(

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie zostalem oscamowany na 5 euro na csgl.Wygladalo to tak ze jakis typek zaoferowal mi overpass 2015 pack souvenir za moje m4 guardian (MW) czyli wyszedł bym na + o 2 razy.

Ale gdy wyslal mi oferte na steam i ja zaakceptowalem to dostalem dd2 pack a niew overpass . Jak to mozliwe ze na csgl wrzucil overpass pack jak go nie ma w eq tylko dd2.

macie jego dane  z csgl 

| steamname: POLAND
| steam3ID: [u:1:63250378]
| steamID32: STEAM_0:0:31625189

Opublikowano

Nie zostałeś oscammowany na csgl tylko na swojej głupocie ;) Zawsze sie sprawdza jaka to pamiątka (ew. stan skina itd.) jak sie akcpetuje oferte wymiany. Gościu wystawił oferte na csgl , sprzedał lub wymienił tego overpassa i kupił dd2, tyle

Opublikowano

Wlasnie zostalem oscamowany na 5 euro na csgl.Wygladalo to tak ze jakis typek zaoferowal mi overpass 2015 pack souvenir za moje m4 guardian (MW) czyli wyszedł bym na + o 2 razy.

Ale gdy wyslal mi oferte na steam i ja zaakceptowalem to dostalem dd2 pack a niew overpass . Jak to mozliwe ze na csgl wrzucil overpass pack jak go nie ma w eq tylko dd2.

macie jego dane  z csgl 

| steamname: POLAND
| steam3ID: [u:1:63250378]
| steamID32: STEAM_0:0:31625189

Bo da się to łatwo zmienić :O Nie będę tego opisywał, bo będzie więcej oszustów, podpowiem jedynie "kod źródłowy".

Żeby uniknąć takich sytuacji, najlepiej pobierz wtyczkę Steam Inventory Helper, która pokazuje ceny wymienianych przedmiotów.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wiem ze z mojej głupoty ale na cs gl pisalo ze to overpass w ofercie steam tez tak pisalo :(

Czy ten sposob scamowania jest karany lokadąna trade ? Bo ten typek mial 1k h w csgo i calkiem niezle konto tak wiec moglibyscie go zreportowac w celu wytępienia takich ścierw dziekuje :)

Opublikowano

Posiadał Overpassa w ekwipunku ;)

Czysta wymiana.
Następnym razem patrz co Ci daje.

Wiem ze z mojej głupoty ale na cs gl pisalo ze to overpass w ofercie steam tez tak pisalo :(

W ofercie Steam nie mogło być tak napisane co najwyżej na CSGL.

Nie naginaj faktów. ;)

Opublikowano

­

Bo da się to łatwo zmienić :O Nie będę tego opisywał, bo będzie więcej oszustów, podpowiem jedynie "kod źródłowy".

Żeby uniknąć takich sytuacji, najlepiej pobierz wtyczkę Steam Inventory Helper, która pokazuje ceny wymienianych przedmiotów.

ALE TY JESTEŚ GŁUPI.

KOD ŹRÓDŁOWY NIE MA NIC DO TEGO, TO ZMIENIASZ DLA SIEBIE, WIZUALNIE. SKRYPT WIE, CO MA WYSŁAĆ, NIE JEST GŁUPI. CO WY SOBIE MYŚLICIE.

Zamienił te paczuszki a Ty nawet nie zauważyłeś, nikt nic na to nie poradzi, steam support też, reporty też.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

­

ALE TY JESTEŚ GŁUPI.

KOD ŹRÓDŁOWY NIE MA NIC DO TEGO, TO ZMIENIASZ DLA SIEBIE, WIZUALNIE. SKRYPT WIE, CO MA WYSŁAĆ, NIE JEST GŁUPI. CO WY SOBIE MYŚLICIE.

Zamienił te paczuszki a Ty nawet nie zauważyłeś, nikt nic na to nie poradzi, steam support też, reporty też.

Hahaha, śmiechłem xD

https://www.youtube.com/watch?v=CTRhFJxZG1A

Ogarnij najpierw jak działa csgolounge. Po podmianie ID skrypt nie sprawdza poprawności.

@krul csgo

b_560_95_1.png

Opublikowano

­

Hahaha, śmiechłem xD

https://www.youtube.com/watch?v=CTRhFJxZG1A

Ogarnij najpierw jak działa csgolounge. Po podmianie ID skrypt nie sprawdza poprawności.

@krul csgo

modyfikacja nie pozwoli ci dodac wymiany

https://vid.me/6Tax

śmiechaj sobie z filmikami z początków 2014, a OP miał na myśli wymianę steam

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...