Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Usuąć Moda Żeby Działało Normalnie Jak Kiedyś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem moda i wyskakuje to ładne okno wszystko działa pięknie ale nie ma tam wszystkich serwów skasowałem ale teraz chce włączyć priva i wyskakuje error log i nawet nie wybieram kanału i lipa. Albo macie moda na którym jest serwer YT2 S2 grałem na s1 ale jest offine chce YT2 s2 plz pomożcie będą plusy a nawet 5 ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tematu gdzie jest opisane jak umieścić swój server w kamer modzie nie znalazłam, ale opisze Ci mniej więcej jak to zrobić.

1. Musisz znać IP(ewentualnie porty jeśli są inne niż domyślne) servera, który chcesz w modzie umieścić.

2. Znajdujesz w folderze z modem plik serverinfo.py i otwierasz go przez notatnik.

3. Wybierasz, któryś z serverów, na którym nie grasz np. nr 20.

4. W każdym miejscu gdzie są podane IP serverów, przy numerze servera (20) podmieniasz IP na właściwe.

5. Dodatkowo w jednej z linijek jest możliwość zmienia nazwy servera, ale to już nie jest konieczne.

Mam nadzieje, że sobie poradzisz ; F

Server: FKyt2

Profesja: Wojowniczka Mental

Level: 97

OFF - konto oddane ; ))

abfe606cd7930148.jpg

Server: MFyt2

Profesja: Szamanka Smok

Level: 120

OFF

Opublikowano

Tematu gdzie jest opisane jak umieścić swój server w kamer modzie nie znalazłam, ale opisze Ci mniej więcej jak to zrobić.

1. Musisz znać IP(ewentualnie porty jeśli są inne niż domyślne) servera, który chcesz w modzie umieścić.

2. Znajdujesz w folderze z modem plik serverinfo.py i otwierasz go przez notatnik.

3. Wybierasz, któryś z serverów, na którym nie grasz np. nr 20.

4. W każdym miejscu gdzie są podane IP serverów, przy numerze servera (20) podmieniasz IP na właściwe.

5. Dodatkowo w jednej z linijek jest możliwość zmienia nazwy servera, ale to już nie jest konieczne.

Mam nadzieje, że sobie poradzisz ; F

A więc tak ja wiem na której stronie raczej byłeś :0 ale kurcze skąd mam wziąźć IP :) heh dziecinne. Ale każdy się uczy. Z reszta chyba dałbym sobie rade :P mój serw to YT2www_s2Vitron999 w skrócie piszą go YT2 :) IP nie mam pojęcia skąd :P przepraszam ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A więc tak ja wiem na której stronie raczej byłeś :0 ale kurcze skąd mam wziąźć IP :) heh dziecinne. Ale każdy się uczy. Z reszta chyba dałbym sobie rade :P mój serw to YT2www_s2Vitron999 w skrócie piszą go YT2 :) IP nie mam pojęcia skąd :P przepraszam ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W podpiętych tematach był gdzieś temat skąd wziąć IP ; ))

Server: FKyt2

Profesja: Wojowniczka Mental

Level: 97

OFF - konto oddane ; ))

abfe606cd7930148.jpg

Server: MFyt2

Profesja: Szamanka Smok

Level: 120

OFF

Opublikowano

Znów pięknie tlyko że nie działa xD. Wiec podstaswiłem Ip sererinho otworzyłem w notatniku. podstwiłem i wogule i coś nie gra bo się zarejestrowałem i dup... pisze nie ma takiego uzytkowinika cos w tym stylu porbane to będe musiał zno chyba pobierać nie zpatchowanego emtina żeby posranego moda nie było!!! ;/;/;/;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znów pięknie tlyko że nie działa xD. Wiec podstaswiłem Ip sererinho otworzyłem w notatniku. podstwiłem i wogule i coś nie gra bo się zarejestrowałem i dup... pisze nie ma takiego uzytkowinika cos w tym stylu porbane to będe musiał zno chyba pobierać nie zpatchowanego emtina żeby posranego moda nie było!!! ;/;/;/;/

No i po co to wszystko ? xD

Trzeba było się spytać wujka kaje11...

On wszystko wie ;]

Wystarczy 4.78mb, a nie cały metin, aby usunąć moda ;] :

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Z tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/83146-metin2-2008-patch/

Wypakuj to do folderu metina, aby podmieniły się pliki ;]

Pozdrawiam kaje11

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...