Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do kompa

SeInRe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zakupiłem myszkę Tracer Tomahawk. Brat planuje kopic sobie bloody v7. Pytanko moje brzmi czy orientujecie sie możne ktora jest lepsza do gier? Pytam ponieważ sam jestem ciekawy a znalazłem jeszcze bloody v7m, v8 itp... Pare myszek bloody jest cenowo zbliżona do Tracera a mam na moja chętnego kolege... Jesli jest ktos w stanie wytłumaczć mi co i jak dziękuje za odpowiedz :)

PS. Pisałem to na telefonie na szybkiego i jesli sa jakies niezgodności czy coś w tym klimacie to sorka :D

Opublikowano

Ja man bloody terminator tl8 I jestem zadowolona. Wedlug mnie myszki a4techa sa lepsze od tracera.

Myszka nie jest zła ;) Wyglada swietne ciekawi mnie jak w praktyce :D

Właśnie przeglądałem stronke z myszkami i zaciekawiło mnie to ze sa myszki np Bloody v7 ale i V7m. Czym to sie rożni?? :P

Opublikowano

Różnią się tym, że bloody v7 to myszka laserowa, a v7m jest optyczna :)

Ja osobiście wybrałabym v7m, bo działa lepiej i dokładniej.

A to czym sie rożni optyczna od laserowej??

Opublikowano

Tym, że optyczna jest dokładniejsza i działa lepiej.

Wygooglowalem sobie i juz widze roznice :)

Patrzymy z bratem na bloody v7m v8m i terminator lt8. Z tym LT8 jest problem bo dosc droga... Co lepiej wybrac v7m czy v8m ??

Opublikowano

ja bym wzięła v8m, nowszy model ;)

Też sie sugeruje tym :) A tak pyzatym ma ona jakieś nowsze funkcje czy cos takiego? Np dodali cos do niej czy cos usprawnili itp. Bo jesli rozni sie tylko wygladem to raczej v7m :D

Opublikowano

Czyli tak jak ja zamierzałem :D 

A wiesz może cos na temat modeli sniper winner i innych? Jak sie sprawdzaja itd.

Opublikowano

Niestety nie.. Nie interesowałam się nimi nigdy. W google jest pełno recenzji, wystarczy poszukać. W ręce jej nigdy nie trzymałam więc polecić Ci nie mogę. Pozdrawiam.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Niestety nie.. Nie interesowałam się nimi nigdy. W google jest pełno recenzji, wystarczy poszukać. W ręce jej nigdy nie trzymałam więc polecić Ci nie mogę. Pozdrawiam.

Okey. Dzieki za pomoc. Jak bedzie czas to sobie jeszcze gdzieś lukne. Bardzo nam pomoglas :D Dzieki wielkie!

Temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...