Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RealmMU S8 EP3 | 25x 10RR | 200x NO RR | Drops:50% | NOT PAY2WIN SERVERS |

KedziooR

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za ten off powinni dać jeszcze 1 dzień eventu. Albo i nie, bo dopiero we wtorek będę mógł pograć hehe :D

No cóż, off to off. Pora wrócic na Skyrima jakiegoś smoka ubić hehe

Opublikowano

Admin olał dzisiejszy CS, chary się pozawiaszały na CW. Śmierdzi powolną śmiercią serwerka. Jakby coś to szukam nowego PvP serwa. Jakby coś to link na prv i podajcie PL guildie to chętnie dołączę. Cya.

Opublikowano

Ja też odpuściłem sobie ten serwer, 2 tygodnie temu admin załatwił brazolom zamek za darmo, a potem podkręcił drop w locie tak ,że wydropili sety w 3 dni xD W tym tygodniu znowu jakieś problemy z CSem, nie warto tu grać.

Opublikowano

Nauczyłem się tego na ostatnim serwerze brazolskim :D Kiedy Gildia nie zapisała się sama na CS i admin ją dopisał 4 h przed startem cs ;) 

Brazol zawsze wygra ;3

Opublikowano

A taki fajny serwer był. Nie wiew czemu admin zawsze z własnej głupoty musi coś sp***. A to otworzy lot dla wszystkich i nie ma itmów coś wartych jak to było tutaj, a to daje zamek za free, a to koledze postać wymaxuje. Brazole-głupole. Własnego języka nie mają, rozumu też chyba nie.

Btw:  Wczoraj o tej porze 350+ online. Dziś na ten moment 250 online. Licząc na to, że każdy na 3 acc jedzie to łatwo można policzyć ile ludzi odeszło.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...