Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiadamy - Evlaria.pl - Bronie Jednoręczne Wojownik - Prywatny Serwer Metin2

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie jak w plikach rykoxa i innych podobnych. Nie fajne.

Dziś nie zrobisz serwera na którym coś jest czego już nie było, każdy serwer jestem w stanie od kopiowanych określać - wyjdź z tematu i nie wracaj.

...................\/...................

Opublikowano

Dziś nie zrobisz serwera na którym coś jest czego już nie było, każdy serwer jestem w stanie od kopiowanych określać - wyjdź z tematu i nie wracaj.

Jedna osoba, która chyba rozumie temat :). Tak to ma być serwer z 2k10 roku jest nawet w miarę dużo takich osób, które by chciały na takim serwie pograć więc ja się nie poddaję ;).

Opublikowano

piszesz że mój serwer to gówno, a sam robisz na rykoxie (?) ze zmienionymi bronmi - niektorymi, zastanow sie czasami nad tym co piszesz czasami

/łuki brzydkie, bronie jednoręczne też, sztylety ok - lubie modele z 2k10­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­C*****e sety, ogólnie mam takie Déjà vu, że serwer wypierdoli się kilka minut po starcie B).

01156920831638570790.png­

Opublikowano

piszesz że mój serwer to gówno, a sam robisz na rykoxie (?) ze zmienionymi bronmi - niektorymi, zastanow sie czasami nad tym co piszesz czasami

/łuki brzydkie, bronie jednoręczne też, sztylety ok - lubie modele z 2k10­

To że bronie z mpc które akurat są w rykoxie, nie oznacza że serwer zrobiony na rykoxie.

Co do broni to takie średnie 6/10.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

To że bronie z mpc które akurat są w rykoxie, nie oznacza że serwer zrobiony na rykoxie.

Co do broni to takie średnie 6/10.

­

Niektórzy nie ogarniają, że robimy serwer 2k10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...