Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klawiszami shift oraz ctrl

DangerDave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj załączyłem lapka, następnie csa jak zwykle i na samym początku gry zauważyłem, że mam problem z klawiszami Shift oraz Ctrl. W innych grach, programach jest dobrze, jedynie w cs:go tak się dzieje. Gra tak jakby nie reaguje na te 2 przyciski. W ustawieniach nie moge ich ustawić (w każdym polu), zupełnie jakbym ich nie naciskał. Szukałem wszędzie rozwiązania, ponieważ pełnią ważną funkcję. Próbowałem wiele sposobów, ale żaden nie działał między innymi: załanczałem na nowo csa, steama, lapka, zrobiłem reinstall, przy właściwościach (uruchom ten program zgodnie z system Windows XP Servise Pack [Wyskakiwał Error przy włączaniu i gra się nie włanczała]), ccleaner, ustawienia w cs:go, spójność plików.

Jeżeli ktoś mógłby pomóc to byłbym wdzięczny :)

@Edit

Bindy są, dalej to samo.

Po usunięciu Configa dalej, ustawienia domyślne to była pierwsza rzecz, którą zrobiłem.

Opublikowano

Przywróć ustawienia domyślne klawiszy a jeżeli to nie zadziała to usuń cały config i automatycznie Tobie się all zresetuje.

Opublikowano

Witam, problem rozwiązany. Przywróciłem system sprzed tego czasu, w którym te klawisze przestały działać. Następnie miałem problem z brakiem plików (ilość-532), sprawdziłem spójność i teraz wszystko jest dobrze.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...