Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

parasolka

Xie Xie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Jak pozbyć się tej zielonej parasolki i co to oznacza dla mnie że mam parasolkę, przecież na forum nie pada deszcz?

Opublikowano

Oznacza, to że na forum nie jesteś dłużej niż miesiąc, po miesiącu parasolka znika.

W praktyce jesteś trochę lżej traktowany przez moderatorów.

W praktyce wychodzi różnie xD

­

Opublikowano

A jeśli nie chce parasoli i ulgowego traktowanie to mogę napisać do administacji i mi to zdejmą, bo ktoś tam napisał że nie można teraz pisać w stausach jeśli masz parasolkę o co chodzi?

Opublikowano

Przez okres parasolki nie możesz tworzyć statusów od niedawna. 

Nie zdejmą ci chyba, że zdobędziesz nagrodę lub rangę na forum w tym czasie xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Jak zdobyć nagrodę ? można na przykład napisać do moderacji o donate i zdobędę tą rangę rzez dofinansowanie, czy raczej nie, bo nie znam się za bardzo by tu jakieś konkursy wygrywać ?

Opublikowano

Nie kupisz.

Musisz wygrać konkurs, lub zgłosić się na rangę funkcyjną np. redaktor.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o rangę konkursową tylko o tą sponsorską zieloną 

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=awards&module=view&section=view&do=spec&id=6

To tylko plakietka, a nie ranga.

Już się jej nie dostaje, bo forum nie ma problemów finansowych, jak kiedyś i musieli pomóc użytkownicy. 

Opublikowano

Żadna nagroda na forum nie daje możliwości pozbycia się parasolki. Znika sama z automatu po upływie miesiąca od rejestracji.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Żadna nagroda na forum nie daje możliwości pozbycia się parasolki. Znika sama z automatu po upływie miesiąca od rejestracji.

Jeżeli dostaniesz nagrodę typu blue member mają tydzień konto to i tak ma rangę blue member, więc parasolka już nie ma praktycznie. Może tworzyć statusy itp. 

Opublikowano

to szkoda, chociaż w sumie mogli by zrobić coś takiego że masz jakiś pasek pod spodem lub napis kolorowy za donejty, pewnie wiele osób by dawało hajsy za rangę by wesprzeć forum i może taki ziomek by nie widział reklam, bo są w sumie denerwujące, jak ktoś może to niech złoży sugestie dotyczącą tego, na jak tutaj:

6d180c50e8.jpg   

Admin Cienia
Opublikowano

to szkoda, chociaż w sumie mogli by zrobić coś takiego że masz jakiś pasek pod spodem lub napis kolorowy za donejty, pewnie wiele osób by dawało hajsy za rangę by wesprzeć forum i może taki ziomek by nie widział reklam, bo są w sumie denerwujące, jak ktoś może to niech złoży sugestie dotyczącą tego, na jak tutaj:

6d180c50e8.jpg   

Odpowiem w imieniu kokosza i myślę że się nie obrazi, Nie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...