Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

daopay

Myeax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę kupić gemy przez daopay dzwonie pod ten pierwszy numer  i automatycznie się rozłacza. Nie zabiera pieniedzy z konta, licze na waszą pomoc ;/.

Opublikowano

Witam, chcę kupić gemy przez daopay dzwonie pod ten pierwszy numer  i automatycznie się rozłacza. Nie zabiera pieniedzy z konta, licze na waszą pomoc ;/.

Próbowałeś z innego numeru zadzwonić chociaż? Na pewno masz wystarczająco pieniędzy?

Opublikowano

Możliwe że nie masz wystarczająco pieniedzy ,bądz też nw .. nie mają twojego numeru w "cenniku" ? 

Opublikowano

Musisz mieć wystarczającą ilość środków na koncie, nigdy nie rozłączaj się sam - automat zrobi to za Ciebie.

Na początku musisz też podać swój kod transakcji. Niektórzy operatorzy naliczają także dodatkowe opłaty za dzwonienie na numery premium.

Opublikowano

Musisz mieć wystarczającą ilość środków na koncie, nigdy nie rozłączaj się sam - automat zrobi to za Ciebie.

Na początku musisz też podać swój kod transakcji. Niektórzy operatorzy naliczają także dodatkowe opłaty za dzwonienie na numery premium.

Czy ty czytasz co on pisze? Że mu automatycznie rozłącza i nawet nie ma możliwości wpisania tego kodu - więc nie wiem po co mu tłumaczysz co ma zrobić kiedy już zakończy transakcję. 

Niektórzy operatorzy to blokują dzwonienie premium, o opłatach dodatkowych pierwsze słyszę, jest wg. stawki operatora podstawowej, chyba, że nie wiem ty z telegrosika dzwonisz. xD

Opublikowano

Rozłącza Ci od razu po wybraniu numeru, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...