Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5

Wiktotrek55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy na takim sprzęcie pogram na minimalnej grafice w GTA V na PC?

Komputer Stacjonarny

Procesor: AMD Athlon II X4 Quad-Core Processor 2.80 gHz

Ram: 4 GB

System: Windows 7 64 bit

Karta graficzna: Nivdia GeForce GT 520 1GB

Jeżeli coś jeszcze mam podać to pisać co.

Opublikowano

Jak patrzyłem na gry-online jest wymaganie minimalne  1 GB GeForce

Poszły mi na tym GTA 4 , Sleeping Dogs, Mortal Kombat Complete Edition, Sains row 4, Wiedźmin 2 

Opublikowano

Tu nie chodzi o ram w grafice czyli 1GB bo to mało znaczy,chodzi o taktowanie rdzenia,pamięci,szyna danych a ty masz za słabą

Opublikowano

ZasilaczBe quiet 350W 7 80+ Bronze

może być używana

Asrock A55M-HVS AMD FM1 cena 195zł

Procesor  AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor 2.80 gHz cena 330zł

GOODRAM DDR 4GB/133MHz CL.9 cena 170 zł

500 GB SATAIII CAVIAR WD5000AZRX 64MB cena 170zł 

Zasilacz Be quiet 350W 7 80+ Broze cena 190 zł

KLAWIATURA TITANUM TK103 Slim usb cena 35zł

Natec mysz laserowa snipe usb black cena 29 zł

Philips 196V4LSB2 LED DVI VESA Czarny cena 380zł

Kamera internetowa ESPERANZA z mikrofonem ec 103 cena 43zł

Razem 1582zł

Czy nie przepłaciłem?   Karta graficzna była kupowana z allegro lub gdzieś tam 

Opublikowano

przepłaciłeś, bo nie przemyślanie - komp taki dziwny, bo ani do grania bo za słaby, natomiast jeżeli do pracy biurowej to spokojnie mógłby być tańszy :/

76561198018588473.png
Opublikowano

­Ja bym zmienił grafę - gtx660 - jakieś 500zł używka i GTA na niskich powinno ruszyć.

Opublikowano

Plyte, procesor, dokupic karte

Po co ma wymieniać płytę i procesor skoro jeszcze dają radę ? :O

Nie rozumiem Twojego toku myślenia - wystarczy wymienić słabą kartę graficzną i tyle.

­

Opublikowano

Jeżeli miał bym kupować procesor i płytę to trochę by było bez sensu bo kupiłem ją pół roku temu .  Czy mógłbyś podać link do tej karty graficznej?

Opublikowano

Po co ma wymieniać płytę i procesor skoro jeszcze dają radę ? :O

Nie rozumiem Twojego toku myślenia - wystarczy wymienić słabą kartę graficzną i tyle.

­

Do gier nie daje rady, jakikolweik pentium od 1155+ będzie lepszy od tego

­

Opublikowano

­

Do gier nie daje rady, jakikolweik pentium od 1155+ będzie lepszy od tego

Ty chyba sobie żarty robisz :O

Człowieku wiesz o jakim procesorze mówimy ? 

Procesor, któy podkręca się świetnie, a Ty twierdzisz, że lepszy od niego będzie pentium - co za herezje.

Może mi powiedz jeszcze, że procesor ma większy wpływ na gry niż karta graficzna ? :D haha.

Opublikowano

­

Ty chyba sobie żarty robisz :O

Człowieku wiesz o jakim procesorze mówimy ? 

Procesor, któy podkręca się świetnie, a Ty twierdzisz, że lepszy od niego będzie pentium - co za herezje.

Może mi powiedz jeszcze, że procesor ma większy wpływ na gry niż karta graficzna ? :D haha.

http://pclab.pl/art51678-13.html

Przestań się ośmieszać

Jak mówiłem, każdy pentium je tego athlona nawet po oc, co lepsza do oc będzie potrzebowal spartana i watpie by na tej płycie zbytnio się tym pobawił.

Co lepsza, pentiuma nie trzeba podkręcać, a nikt go nie broni przed kupnem g3258

Ty skończ pieprzyć za przeproszeniem herezje, bo póki co z twej klawiatury mądre słowo w tym dziale nie padło.

­

Opublikowano

http://pclab.pl/art51678-13.html

Przestań się ośmieszać

Jak mówiłem, każdy pentium je tego athlona nawet po oc, co lepsza do oc będzie potrzebowal spartana i watpie by na tej płycie zbytnio się tym pobawił.

Co lepsza, pentiuma nie trzeba podkręcać, a nikt go nie broni przed kupnem g3258

Ty skończ pieprzyć za przeproszeniem herezje, bo póki co z twej klawiatury mądre słowo w tym dziale nie padło.

3 fps różnicy między pentiumem a athlonem to dużo ?

Zobaczysz tą różnicę swoim okiem ?

Widzisz, że typek kupił PC niedawno - kupił s**t - nie ma opcji wymiany pozdespołów, które podałeś - należy mu racjonalnie dopomóc a nie kazać wymienić całe bebechy.

­

Opublikowano

3 fps różnicy między pentiumem a athlonem to dużo ?

Zobaczysz tą różnicę swoim okiem ?

Widzisz, że typek kupił PC niedawno - kupił s**t - nie ma opcji wymiany pozdespołów, które podałeś - należy mu racjonalnie dopomóc a nie kazać wymienić całe bebechy.

­

Nie, użytkownik się spytał co jest do wymiany, powiedziałem jasno co jest, czy śmiesz myśleć iż taka osoba która kupiła takie coś będzie się bawić kręceniem procka? Moim zdaniem nie, a bez oc różnica jest znacznie większa, bądźmy szczerzy i nie owijajmy niczego w bawełnę, taka sytuacja jest i jej nie zmienisz (no chyba że OP odda ten sprzęt i kupi coś innego)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...