Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc jako technik

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuje: 

- tworzenie własnych pluginów;
  - tworzenie statystyk na stronie;
  - konfigurację pluginiów;
  - wgrywanie modyfikacji na serwer i klienta;
  - lobby pomiędzy serwerami;
  - Konfiguracje mysql;
  - edytowanie pluginow;
  - spolszczenie pluginów
i wiele, wiele więcej...

Czego oczekuje w zamian?

Przede wszystkim zaangażowania w projekt, jak i dobrego pomysłu na wykonanie jego. 

Jeżeli chcesz wiedzieć więcej to zapraszam do kontaktu.

Kontakt:

GG: 49859733
wiadomość prywatna na forum    :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@Ambrozjak

Śmieszny jesteś, bo gdybym chciał, to już dawno bym prowadził z kimś serwer, ale wolę działać na zlecenie, a nie zajmować się ciągle jednym serwerem. Ogólnie to się uśmiałem, pamiętam jak chciałeś bym pomógł ci przy serwerze

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Na zlecenie?

To samo up. Nie ogarniasz podstaw kolego.

Kolega Ambrozjaka? Śmieszni jesteście, a to tylko, że nie chciałem mu kiedyś pomóc, bo dla mnie jest on idiotą. A co ogarniam, a czego nie to tylko ja to wiem, a na pewno nie jakiś user z mpc.

Opublikowano

Kolega Ambrozjaka? Śmieszni jesteście, a to tylko, że nie chciałem mu kiedyś pomóc, bo dla mnie jest on idiotą. A co ogarniam, a czego nie to tylko ja to wiem, a na pewno nie jakiś user z mpc.

Jaki kolega zamawiałem u cb plugin na boye i nie działa poprawnie tak jak miał działać a poprawiasz już miesiąc. + Ignorujesz zleceniodawcę. Walić te 20 zł ale jesteś amatorem więc nie polecam.

Opublikowano

Jaki kolega zamawiałem u cb plugin na boye i nie działa poprawnie tak jak miał działać a poprawiasz już miesiąc. + Ignorujesz zleceniodawcę. Walić te 20 zł ale jesteś amatorem więc nie polecam.

Musze w takim razie przeprosić, wyleciało mi to kompletnie z głowy :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

xxxx - Ch*j tam, nie ważne w sumie już.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Nie polecam, radzę uważać na niego bo korzysta z nieswojego kodu + możecie zostać oszukani.

Nie potrafi pisać pluginów, oraz sprzedaje gotowce.

Jeszcze raz nie polecam, szuka tylko sposobu na szybki zarobek.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie polecam, radzę uważać na niego bo korzysta z nieswojego kodu + możecie zostać oszukani.

Nie potrafi pisać pluginów, oraz sprzedaje gotowce.

Jeszcze raz nie polecam, szuka tylko sposobu na szybki zarobek.

Wmawiaj sobie :')

Niby opinia osób trzecich jest ważna, ale powiem Ci, że w tym przypadku chyba nie, jak dla mnie, bo powiem ci, że mało wiesz, a dużo piszesz :)

Opublikowano

Wmawiaj sobie :')

Niby opinia osób trzecich jest ważna, ale powiem Ci, że w tym przypadku chyba nie, jak dla mnie, bo powiem ci, że mało wiesz, a dużo piszesz :)

Bez przyczyny nie pisał bym.

Kiedyś kupiłem od Ciebie plugin na gildie - pobugowany, niedopracowany i plugin wraz z kodem był kradziony oraz dodatkowo nie potrafiłeś zmienić w nim błahej rzeczy.

Jeszcze raz nie polecam i radzę uważać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bez przyczyny nie pisał bym.

Kiedyś kupiłem od Ciebie plugin na gildie - pobugowany, niedopracowany i plugin wraz z kodem był kradziony oraz dodatkowo nie potrafiłeś zmienić w nim błahej rzeczy.

Jeszcze raz nie polecam i radzę uważać.

Jeżeli to prawda, to zrezygnuję z usług Seripa :/ Mówił że jak mu dam 100zł zaliczki, to będzie ze mną współpracował i że napisałby też sektory. To by było zbyt piękne.

Opublikowano

Osoba jest w pełni rzetelna, pisze bardzo dobrze. Przepatrzylem kilka jego pluginow i jest bardzo dobrze napisanych,więc opinia osób powyżej jest wyssana z palca i ma na celu tylko nabijanie postów.

CAMDNAx.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...