Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia nt. sklepu StimShop.pl

PZIVE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witacie. Chciałbym przetestować ten serwis, kupić kilka skinów i zobaczyć czy dostaną one mi dostarczone. Czy Wy kiedykolwiek kupowaliście coś na tej stronie ? Jeżeli tak to czy dostaliście swoje skiny/jeżeli tak to po jakim czasie.

Wiem, że kupowanie skinów przez sms się nie opłaca, lecz mi zawsze zostają zbędne złotówki na koncie, dlatego mogę coś tam zakupić. Nie chcę jednak przepuścić hajsu w błoto, podobnie jak chce powiedzieć moim kolegom, czy ten serwis jest warty zaufania, czy wręcz przeciwnie. Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Przez sms podobno dużo skinów nie dochodzi, bo podobno mają za dużo zamówień.

Przez psc spokojnie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Psc właśnie mam również ;) A takie kolejne pytanie. Czy można płacić z konta psc czy trzeba kodem ? 

Kodem

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

11. Niszczenie reputacji sklepu, świadczenie złej opinii o nim mogą zostać automatycznie zgłaszane do służb specjalnych jako działanie na szkode sklepu.

Śmieszny mają regulamin. Ciekawe, czy owy "sklep" jest zarejestrowany, czy odprowadzają od niego podatki ;) A co najśmieszniejsze, z tego co widzę to sami nabijają sobie dobrą opinię, wysyłają sami reputację. A co do niej, istnieje możliwość wystawienia, lecz nie może być ona negatywna, bo za to grozi ban, śmiechu warte ;) Skiny wysyłają podobno do 48h, więc jeżeli nie dotrą mi za 2 dni piszę do nich :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...