Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z VAC'em

Fido16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako, że jestem smurfem dmg z nowym kontem, grałem sobie właśnie przed chwileczką 10 meczyk ( wygranych ) miałem dostać range, w podajże 5 rundzie wywaliło mnie i wyskoczył błąd, tylko dla zaufanych kont, dałem dołącz ponownie wyskoczyło VAC BANNED zastanawia mnie to dlaczego ?
Nigdy nie używałem haxów w cs go, nigdy nie miałem zamiaru i nigdy tego na kompie nie miałem, pisałem do steam support co odpisali ? Odpisali :  Przepraszamy za nasz błąd. Pomoc techniczna Steam nie może usunąć blokady z twojego konta

P.S. Na profilu jest

Zarejestrowane blokady VAC: 1 | Informacje

Dni od ostatniej blokady: 0

Opublikowano

Mialeś pewnie cheaty albo ruskie ścierwo Ci coś podrzuciło w linku i kliknoleś a VAC to wykryl jako cheat i tyle.

VAC

Valve

Anty

Cheat

Czyli za cheaty tylko.

Opublikowano

Mialeś pewnie cheaty albo ruskie ścierwo Ci coś podrzuciło w linku i kliknoleś a VAC to wykryl jako cheat i tyle.

VAC

Valve

Anty

Cheat

Czyli za cheaty tylko.

naprawdę Amerykę odkryłeś.. JAAA .. Powtarzam, że w 100% nie miałem czitów i podkreślam to po raz kolejny. Nikt mi nic nie podrzucił

Wejdź w Steam -> Ustawienia i sprawdź Status Vac i kliknij w tą ikonkę ( ? ) :)

Zablokowane Counterstrike: Global Offensive

Opublikowano

VACów nie otrzymuje się o tak.

Musiałeś coś robić w innym wypadku byś nie dostał vac'a, może grzebałeś w plikach gry?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Albo próbujesz robić z nas idiotów ale to nie wychodzi i po prostu oszukujesz i nie chcesz się przyznać ;) albo to co usunąłeś mogło wpłynąć na to :P

Opublikowano

­VAC rzadko się myli, a jeśli tak to napisz do supportu - zdejmą bana jeśli faktycznie nie czitowałeś, wątpie w to ;-)

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...