Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim lvl najlepszy zarobek?

Metta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którym lvl jest najlepszy zarobek na Globalu? Mam do dyspozycji postacie 15 lv z eq, 35 z bojem na m2, 55 z eq (możliwość expu w 3 dni do 75). 

Opublikowano

No to teraz to pytanko, czy wbijać ten 75, czy zostać na 55, bo skille na razie na m5 dopiero mam na swoim WP, a eq i sianko na dalszą rozgrywkę to nie problem tak do 75 lvl, bo jakiegoś wygórowanego eq nie potrzeba :D

Opublikowano

Albo zostajesz na 55 i bijesz Reinkar. Ezot. Przyw, metki na sohan Diabła, Śmierci możesz też metki w lesie jak dasz rade. Coś by sie tam jeszcze znalazło. 

A na 75 DT, Riper, las, red las, wszystkie bossy (9 ogonow, ognisty krol, itd..) metki morderstwa i też by sie coś jeszcze znalazło.

Opublikowano

35 w m2 metki;

55 jak dasz radę w lasku;

75 wszystkie bossy, red las metki'

Podsumowanie:

-75 lvl'em jest najlepiej, ponieważ nie naszukasz się metków, ale do tego jeszcze zarobisz. :D

Pasjonat
Opublikowano

Przy postaci 15 lvl - medale konne, jeśli masz środki, a dobrze znasz grę możesz w godzinach porannych kupować przedmioty, które zazwyczaj są tańsze, a sprzedawać, gdy tłok jest największy.

35 - w m2 na metinach zazdrości + rudy

od 55 - DT, sohan

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...