Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy starczy na cs' oraz gdzie lepiej kupić.

HasaMasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo..

Czy jak doładuje steama za 50 zł paysafe cardem to bd mógł kupić tego cs'a: go ? Bo tam za euro jest  i nw.

Druga sprawa.

Gdzie waszym zdaniem lepiej  kupić: 

na Allegro przelewem lub innej stronie (podajcie)

Czy Doładować stema itd.

Trzecia sprawa.

Na tej Fabryce Kluczy można tylko PSc płacić? Nie można przelewem ?

Bo nw co robić to was pytam.

Opublikowano

Najlepiej kupić w sklepie Steam. Na Allegro nie bardzo polecam, bo tam gość może Cię oszukać. Słyszałem, że na Fabryce Kluczy sprzedają kradzione cd - keye do gier - nie kupuj tam, bo możesz dostać blokadę na profil lub zabranie gry. Najbezpieczniej będzie w sklepie Steam kupić.

Opublikowano

50 zł nie wystarczy.

Koszt Counter-Strike'a wynosi 10,99€

Musisz kupić 3x PSC po 20 zł.

Najlepiej kupuje się na allegro:

http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-cdkey-24-7-i5243035312.html

3 ? 11 euro licząc po 4 zł to 44 zł  dajmy tam te 10 groszy do każdego to nie więcej niż 50 o czym Ty mówisz ? jest skrypt na przeglądarkę gdzie możesz doładować steama za równą kwotę 50zł 

­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Jo..

Czy jak doładuje steama za 50 zł paysafe cardem to bd mógł kupić tego cs'a: go ? Bo tam za euro jest  i nw.

Druga sprawa.

Czy Doładować stema itd.

Trzecia sprawa.

Najlepiej i bezpieczniej jest kupić na samym steamie , bezpośrednio przez psc.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

50 zł nie wystarczy.

Koszt Counter-Strike'a wynosi 10,99€

Musisz kupić 3x PSC po 20 zł.

Najlepiej kupuje się na allegro:

http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-cdkey-24-7-i5243035312.html

No właśnie też się zastanawiam czy na allegro nie kupić znaczy się od tego gościa co podałaś/es.

PS: Rozumiem że można u niego kupić za przelew bo tam coś pisze o payu itd.

Ale jak doladuje tego steama za te 50zł to bd mógł kupić tego cs'a? BO tam jest za Euro przecież.

Opublikowano

Ja pieprze poprostu oddział znawców sie tutaj wypowiada... nie kupisz cs'a bez przeceny bo 50 zł psc starczy ci na doładowanie steama za 10 euro po przeliczeniu na pln czyli cos ok. 44...

Polecam kupić G2A bo kupisz na 100% dobry kod za 40zł+.

Co prawda na allegro możesz kupić i możesz zostać oszukany ale szansa na to jest dość mała... znajomi kupywali przez allegro już dawno dawno temu i żadnego bana ani żadnego problemu.

-----------

Właśnie sprawdziłem G2A jakiś polak wystawił taniutko czyli 32zł więc zapłacisz ok. 35zł ( 10% dodatkowej opłaty przy płatności psc.)

Opublikowano

Jak doładuje steama to musi za 15€ bo CS kosztuje 10,99€. Na fabrykakluczy.pl można przelewem.

No właśnie też się zastanawiam czy na allegro nie kupić znaczy się od tego gościa co podałaś/es.

PS: Rozumiem że można u niego kupić za przelew bo tam coś pisze o payu itd.

Ale jak doladuje tego steama za te 50zł to bd mógł kupić tego cs'a? BO tam jest za Euro przecież.

Ja pieprze poprostu oddział znawców sie tutaj wypowiada... nie kupisz cs'a bez przeceny bo 50 zł psc starczy ci na doładowanie steama za 10 euro po przeliczeniu na pln czyli cos ok. 44...

Polecam kupić G2A bo kupisz na 100% dobry kod za 40zł+.

Co prawda na allegro możesz kupić i możesz zostać oszukany ale szansa na to jest dość mała... znajomi kupywali przez allegro już dawno dawno temu i żadnego bana ani żadnego problemu.

Widzę że też znawcy. 

Bez problemu kupisz grę przez Steam.

Teraz trochę matematyk i LOGIKI.

CS:GO kosztuje 10,99e, a Ty masz masz 12.48e.

Zamiast doładowywać konto - wchodzisz do sklepu i do CS:GO i kupujesz. Będzie metoda płatności - oczywiście PSC i normalnie wpisujesz kod. Zostaną Ci wtedy resztki na kodzie. 

Bardziej się opłaca kupić ze Sklepu, gdyż po 30 dniach odblokowuje Ci się rynek - a kupując sam CD-KEY nie. 

Opublikowano

Jo..

Druga sprawa.

Czy Doładować stema itd.

Trzecia sprawa.

Taniej jest na g2a / fabrykakluczy / kupklucz

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Widzę że też znawcy. 

Bez problemu kupisz grę przez Steam.

Teraz trochę matematyk i LOGIKI.

CS:GO kosztuje 10,99e, a Ty masz masz 12.48e.

Zamiast doładowywać konto - wchodzisz do sklepu i do CS:GO i kupujesz. Będzie metoda płatności - oczywiście PSC i normalnie wpisujesz kod. Zostaną Ci wtedy resztki na kodzie. 

Bardziej się opłaca kupić ze Sklepu, gdyż po 30 dniach odblokowuje Ci się rynek - a kupując sam CD-KEY nie. 

Dobra mój błąd zapomniałem o tej opcji... Tak czy siak utrzymuje wersje taką że lepiej kupić key.

Ps. Pan autor to naprawde 5 tematów o kupnie musi zakładać?

Opublikowano

Dobra mój błąd zapomniałem o tej opcji... Tak czy siak utrzymuje wersje taką że lepiej kupić key.

Ps. Pan autor to naprawde 5 tematów o kupnie musi zakładać?

Po kupnie CD-KEY'a nie masz odblokowanego rynku co uniemożliwia Ci sprzedawanie skinów (co jest nawet opłacalne) w markecie. 

Dodatkowo sprzedaż konta wyjdzie drożej jeżeli rynek jest odblokowany (lub jeśli nie drożej to i tak szybciej sprzedaż ze względu na rynek)

Opublikowano

Hahaha jak 50 zł nie wystarczy jak ja tak kupiłem za 50 psc , nie wprowadzaj człowieka w błąd. Wejdź w sklep -> cs go -> dodaj do koszyka i wybierasz psc zostanie ci około 2-3 zł na tym psc więc starczy spokojnie. Pozdrawiam 

sIbMQDw.png

Opublikowano

Najlepiej kupić w sklepie Steam. Na Allegro nie bardzo polecam, bo tam gość może Cię oszukać. Słyszałem, że na Fabryce Kluczy sprzedają kradzione cd - keye do gier - nie kupuj tam, bo możesz dostać blokadę na profil lub zabranie gry. Najbezpieczniej będzie w sklepie Steam kupić.

Dlatego kupuje się u osób, ktorę mają bardzo dobrą ocenę i dużą ilośc komentarzy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...