Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.60] Flarenia.pl Custom Evolution map 17.04.2015r

Tuchol92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BKiB9rv.png

Witam was drodzy gracze chciałbym wam przedstawić Flarenie czyli prywatny serwer kultowej gry jaką jest Tibia.

Na początku kilka słów o mnie. Swoją przygodę z OTS zacząłem jakieś dobre 8 lat temu kiedy otservlista miała do zaoferowania może z 20 serwerów które w więkoszci było hostowane na PC ponieważ nie było takiego dosępu do serwerów dedykowanych jak teraz. Moje doświadczenie w tym co robię? uwazam że jest spore w swoim dorobku miałem już kilka serwerów głownie REAL MAP jednym z takich serwerów była falania.com większosć z was pewnie pierwszy raz widzi tą nazwe na oczy ale swego czasu na falani grało około 1000 aktywnych graczy. Myślę więc że mozna mi zaufać i przekonać się na własne oczy na serwerze flarenia.pl

START ODBĘDZIE SIĘ 17.04.2015 o godzinie 19.00

√Ip: Flarenia.pl
√Port: 7171
√Pvp: 100 lvl
√Domki: 100 lvl
√Magic: x 20
√Skille: x 30

Exp stages:
1-100 - x300
101-150 - x200
151-180 - x150
181-210 - x100
211-250 - x50
251-300 - x30
301-350 - x15
351-400 - x5
401+ - x3

Uwaga exp stage oraz skill rate może lekko ulec zmianie :)

Profesjonalna Administracja*
√Skajowski
√Tuchol

Czym jest Flarenia?

Flarenia jest to serwer z wersją klienta 8.60 z bardzo dobrze rozbudowaną mapą evolution jakiej jeszcze nie widzieliście. Na serwerze mamy do zaoferowania około 130 wolnych expowisk ale oprócz nich mamy również expowiska które wymagają dostępu, jakiego dostępu? już wyjaśniam są to specjalne przedmioty które możecie zdobyć z różnych eventów lub zabijając mocniejsze potworki, Posiadamy również VIP AREA na której znajdziecie około 20 całkiem nowych expowisk z nowymi potworkami których nie znajdziecie na innych serwerach. Ponadto oferujemy wam ogromną ilość questów tych łatwiejszych oraz trudniejszych. Trudniejsze questy są dla bardziej wymagających graczy którzy od serwerów wymagają czegoś więcej niż zabij potworka i weź nagrodę. U nas znajdziesz Misje u NPC które wymagają na prawdę ruszenia mózgiem oraz znznajomości w jakimś stopniu mapy ale w zamian możesz zdobyć najlepsze przedmioty serwera których nie ma i nie będzie w sms shopie. Change system czyli system zamiany na naszym serwerze to nic innego jak wymiana kilku gorszych przedmiotów w jeden o większej mocy. U nas znajdziesz kilka eventów z bardzo ciekawymi mapkami takie jak zombie event, rush event, swim event, capture the flag event winning lotery system czy crazy squirrel event. Flarenia oferuje bardzo dobrze zbalansowane profesje dzięki czemu nie będziesz się nudził a wojna miedzy graczami nie będzie taka łatwa. Posiadamy również własne forum po to aby ułatwić graczom komunikacje oraz rozwiązywanie problemów. Posiadamy również fanpage na facebooku na którym znajdziesz czasami darmowe kody do sklepiku kto pierwszy ten lepszy. Aby opisać wszystko to co oferujemy musiałbym rozpisać się na kilka godzin a przecież nie mogę wam wszystkiego zdradzić 

Na koniec pokażę wam kilka screenów z serwera :)

Podziemia miasta

3fTeSRP.png
Temple

J7pUjiB.png

Change system

Imqgqwa.png

Wejście na rynek

RurQOQe.png

TwrKaYR.png

Zadanie #1

8olfDa9.png
Zadanie #2

DWPEvQD.png

Zadanie #3

5q46wg3.png

Zadanie #4

JSKdrZy.png

Final Room

I7hn08g.png

Hunting Room #1

TTTp8V4.png

Hunting Room #2

8Uo5Ila.png

Expowiska dostępowe

9IUX6So.png

Quest Room

iDTGUdx.png

Expowisko: Chrysaor

v2dJCd8.png

Expowisko: Mystic Golem
hs2V0mf.png

Expowisko: Gomlaugh

hbIHVIs.png

Miasto #1

fwzXqvt.png

Miasto #2

H9Cqcq4.png

Miasto #3

RsoZXJn.png

Miasto #4

H979LSk.png

Miasto #5

Fumh6wE.png

Quest 150 lvl

eFMJVpS.png

Miasto #6

JohqDue.png

Zombie Event

zQDmJVj.png

Zapraszam was bardzo serdecznie do zakładania kont oraz lajkowania naszego fanpage

P.S. Szczególnie chciałbym podziękować MaSnemu który włożył wiele serca oraz czasu aby nasza mapa wyglądała w ten sposób.

Opublikowano

Wszystko ładnie gdy by nie exp stage.. nie lubie tego i przez to nie zagram a tak to zapowiada sie dobry serwer ;) . Co do exp stages wole równy by gracze mogli sie oddalac od innych z przewagą , tutaj po 400 lv zeby dobic 500 juz bedzie trzeba wlozyc sporo czasu a nadal bedzie to lekka przewaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...