Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC a steam, doładowanie paru PSC

Sabat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero wszystkim, mam takie ogólne pytanie:

Mam PSC za 20zł (no i niestety brakuje 5 groszy aby doładować sobie za 5€), i jeżeli dokupię sobie PSC za 50zł i wezmę w steamie doładowanie 10€i wprowadzę 2 kody (20+50) to czy doładuje mi to za 15€ czy tylko za 10€?

ewentualnie czy da rade jakoś to inaczej zrobić? (bo tak szczerze jak bym miał kupować 2xPSC za 20zł żeby mi dodało 5€ to trochę lipny interes)

Opublikowano

jak starczy Ci na 15, to mozesz wziac 15. Nie ma problemu w klepaniu wiekszej ilosci kodow

Opublikowano

nie czaje jak to działa,

Ale zostanie Ci na tej psc ta kasa i możesz sobie np kiedy­ indziej albo w innej grze wykorzystać :D

czyli według ciebie mogę ten kod ten sam wykorzystać 2x (pierwszy raz zabierając z niego np 5 gr. które mi brakuje a potem połączyć go z innym ?? WTF nie ogarniam.

Jeżeli teraz kupie psc za 50zł (mam za 20zł już) to jak je wykorzystać żeby mi 15€ doładowało? (przypominam że steam ma doładowanie za 5€, 10€ i 25€ - 15€ tam nie ma.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...