Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko szukam exploitu na nidalke . podesłałby ktoś linka ?

Raczej nikt Ci nie da linka. Wiele osób szuka i nie ma. Jak będzie go miała spora liczba osób to szybciej zostanie naprawiony. Ale powiem że exploit jest fajny. Jak rzucasz niewidzialną dzidą to każdy pisze "ftw" i płacze xD

d565989d8e5c645egen.png

Opublikowano

Raczej nikt Ci nie da linka. Wiele osób szuka i nie ma. Jak będzie go miała spora liczba osób to szybciej zostanie naprawiony. Ale powiem że exploit jest fajny. Jak rzucasz niewidzialną dzidą to każdy pisze "ftw" i płacze xD

d565989d8e5c645egen.png

nom skrypt z*******y szczególnie na rankedach ale szkoda że działa tylko jak w pobliżu są miniony przeciwnika ale skrypt przekozacki

Opublikowano

nom skrypt z*******y szczególnie na rankedach ale szkoda że działa tylko jak w pobliżu są miniony przeciwnika ale skrypt przekozacki

Zgadzam się z Tobą. Może ktoś poprawi ten script :) Trzeba poczekać ;)

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą. Może ktoś poprawi ten script :) Trzeba poczekać ;)

Wątpię, exploit działa dzięki właśnie AA.

Przeczytaj dokładnie kod :D.

Ok dzięki za info :) Przeczytam go zaraz ;)

I tak wgm nie działa zawsze bo kilka razy grałem i nie każda dzida była niewidzialna :/

Wystarczy podczas, gdy chcemy wypuścić niewidzialną dzidę, kliknąć bind i nic podczas tej operacji nie robić.

Przy dobrym ustawieniu skryptu i stałym pingu, za każdym razem powinno się udać.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Wątpię, exploit działa dzięki właśnie AA.

Przeczytaj dokładnie kod :D.

I tak wgm nie działa zawsze bo kilka razy grałem i nie każda dzida była niewidzialna :/

Opublikowano

Dobra znalazłem tego exploita na GItHubie xD

Linku nie podam bo znana ekipa MPC od L# będzie sie spinać.

Wystarczy w wyszukiwaniu wpisać odpowiednią frazę  :ninja:

Opublikowano

Dobra znalazłem tego exploita na GItHubie xD

Linku nie podam bo znana ekipa MPC od L# będzie sie spinać.

Wystarczy w wyszukiwaniu wpisać odpowiednią frazę  :ninja:

Jest on zawirusowany,spójrz w kod chłopcze.

Opublikowano

Jest on zawirusowany,spójrz w kod chłopcze.

Już się domyśliłem ale jak tylko zobaczyłem nazwe to zamiast  spojrzec kod musiałem sie pochwalic...  <_<

Co to za wirus i co by sie stalo jak bym go uzył?

Budowniczy
Opublikowano

Pewnie z mojego githuba, dostalem za niego 2 warning pointsy na forum L#, a chciałem contributora xD

Imo to jest troszkę bezużyteczne, nie zawsze działa, a dzidy wylatujące z fow podobno są widoczne no i potrzeba czegoś do zaatakowania-przeciwnik jest zazwyczaj zasłonięty.

Ale bodajże na innych podobnych skillshotach ten exploit też działa.  Jak będę miał czas to go poprawię, póki co próbuję przeportować exploita do kha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...