Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana części w gotowcu

mixzal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wymienić parę rzeczy w moim gotowcu :D

Procesor : Intel Core i3-3250T 2.90Ghz ( Myślę nad wymiana na AMD 3.20Ghz)

Ram ; 4GB Goodram ddr3

Graficzna : Integra

Zasilacz : noname 320W

Obudowa : Asusa jakaś noname :D

Płyta głowna : poddam jak bd  trzeba jutro :)

Dysk : 500GB i dokupie jeszcze SSD

Chciałbym karte graficzną myślę nad

W CS:GO mam 70-80 fps'ów , chciałbym 100+ i mam do tego podłączone 2 monitory , i też chciałbym pociągnąć GTA V albo jakieś inne gry około 50fps +

ps. Sorry za mój Polski mieszkam w UK jbc może być w funtach :)

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

To myślisz czy jesteś pewien że chcesz wymienić ? Zmień cały komputer bo choćby skały srały innego procesora niż Intela go  płyty nie zamontujesz bo to nie jest możliwe. No chyba że o jakiś nowościach jeszcze nie wiem? Nad kartą nie myśl tylko kup zaczynając też od kupna zasilacza przynajmniej 500W ale najlepiej zacznij myśleć nad nowym kompem który bez problemu złożą ci na forum. 

Też mieszkam i uczę się w UK,  jakoś nie mam żadnych problemów z językiem polskim, skoro sama przeglądarka internetowa potrafi poprawiać błędy, jak widać ta twoja nie działa jak należy poza granicami Polski. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@topic w gta 5 raczej nie pograsz bez wymiany CPU(grafika uciągnie-tą co podałeś :)) poczekaj do premiery GTA 5 

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Pierw wymień zasilacz, nie wsadzisz procesora AMD na podstawkę lga na jakie są procesory intela współcześnie. Procesor też bym wymienił, bo na okrojonej i3 nie ma sensu siedzieć. Podaj budżet 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...