Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bankowe dla młodego.

Mlodziaczeg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Polecacie jakieś konto dla młodego (osoby która nie ukończyła 18 roku życia) dokładnie jutro będę miał 17 urodziny, zawsze sprzedawałem rzeczy z metin'a czy tam CS'a za doładowania bądź SMSy ale to były małe sumki max 30zł. Teraz mam rzeczy już więcej warte nawet po 200zł na jednym serwerze i chciałbym to posprzedawać ale za przelew. Konto chciałbym też mieć do kupowania chociażby smoczych monet za przelew bo jak wiadomo więcej sto razy niż za sms (tak wszędzie metin - hejty?) Chciałbym też mieć możliwość korzystania przez internet z konta bankowego oraz możliwość wypłacania w każdym bankomacie.

Jeśli chodzi o koszta to max 15zł na miesiąc za takie konto mógłbym płacić.

Słyszałem że podobno najlepszą ofertę dla młodych ma PKO, a wy jak myślicie?

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ja mam 16 lat za 10 dni i korzystam z mbank. Od karty poprzez konto- wszystko za free az do 18stki :D fajny, intuicyjny panel, karta paypass z duzymi limitami, pelna kontrola nad kontem bez uczestnictwa rodzicow (lub z). Dosyc szybko sie zalatwia ale duza w tym rola rodzica. Polecam, transfery tez ida bardzo szybko :) to sie izzykonto nazywa

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Osobiście od chyba ponad roku mam konto w mbanku, polecam, 0 zł, za nic nie płacę, kartę płatniczą mam za darmo, z niektórych bankomatów za darmo wypłacam, przelewy za free, wszystko git :D a i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ziomek! :D

Opublikowano

Co do bankomatu- w papierku dolaczonym do karty pisze najpierw "wyplacanie w za darmo w bankomatach cośtam" a niżej "wypłacaj za darmo we WSZYSTKICH bankomatach!", co jest mocno niejasne- to w jakich w końcu?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja od 14 roku życia mam konto w ING Banku i nie płace nic za posiadanie konta, wypłaty, wpłaty i tak dalej. Jednak po ukończeniu 18 lat muszę przenieść się na normalnie i płacić normalnie jak dorosły.

Moja dziewczyna mówiła, że w PKO jest możliwość tzw. konta uczniowskiego, gdzie do 26 roku życia płaci się tylko za posiadanie karty jakieś 3 zł, a tak wszystko jest za darmo. 

Myślę, że to jedna z lepszych ofert :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Od 3 lat mbank i jest benger. Ktoś tam pytał o bankomaty to w sumie za skorzystanie z bankomatu przez 3 lata zapłaciłem raz, wypłacając hajs we Włoszech.

Opublikowano

Ja odkąd skończyłem 17 lat mam w millenium i z czystym sumieniem mogę polecić ;) Darmowe przelewy, płace tylko 3,99 za kartę ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Kolega ma w milenium i nie płaci za nie, jak chce to za karte a jak nie chce to nie.

Drugi kumpel ma w bzwbk i płaci tylko takie jakby hmmm ubezpieczenie że jak np ktoś Ci zaj*bie kase z ręki przy wypłacie z bankomatu to wtedy Ci oddają ale jak nie chce to nie musi i też ma za free. Do wyboru do koloru. Nie polecam w ing, pisze że darmowe a w całej tej tabeli płatności jest podany koszt miesięczny utrzymania, ludzie nie czytają i się nabierają :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Jestem pełnoletni. Mam Inteligo. Z tego co pamiętam, jak się nie mylę to około 50 zł za założenie. ­Jedynie za co muszę płacić to 4 zł miesięcznie za kartę ( Jak zapłacę kartą w miesiącu za zakupy więcej niż 100 zł to wtedy nie mam żadnych opłat )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...