Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ładny serwer. Jestem na nim i na pewno zostanę na długo... Może tak szukacie administratorów? PW :)

baner4.gif

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie!

Nigdy czegoś takiego nie widziałem!!!

Nie mogę się doczekać gry na tym serwerze!

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie!

Nigdy czegoś takiego nie widziałem!!!

Nie mogę się doczekać gry na tym serwerze!

Grac mozesz juz teraz. ip to archia.eu wiec nie musisz czekac :P taktyczny Ref

Opublikowano

Bardzo dobry serwer i moim skromnym zdaniem jest to najlepszy w Polsce, mówiłem już to kilkakrotnie i jestem w stanie jeszcze raz to potwierdzić.

Serwer ma już kilka lat i pomysłowość jest tutaj niesamowita.

Jedyny serwer, który polecam nie licząc mojego.

~MaRsOnIx

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny serwer z załozenia (gralem jakis czas temu) ale reklamowac to wy sie nie umiecie. Jak zawsze ambicje wysokie a z przyciagnieciem ludzi juz kiepsko.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

taktyczny ref. tzn zauwazylem u ludzi pewien dystans do serwerow minecrafta. moj serwer funkcjonuje 2 lata (formalnie, poniewaz poczatki siegaly 4 lata wstecz) i nadal jest rozwijany o nowe rozwiazania techniczne itd. nie ma opcji ze upadnie... 2 lata dzialalnosci serwera rpg i nigdy nie bylo zadnego postoju, upadku ani nic. projekt zostal ukonczony +- dlatego postanowilem wydac na swiat moja ciezka prace jaka wlozylem w serwer. aktualnie to co jest podane na prezentacji tez odchodzi juz od rzeczywistosci, poniewaz masa rzeczy zostala dodana i to co jest podane w prezentacji to 50% z tego co aktualnie jest dostepne na serwerze. ludzie chcieli RPGa, DOBREGO RPGa a i tak niewiele osob pokusilo sie aby na nim zagrac, ale sa stali gracze co graja juz od samego poczatku ktorzy byli i beta testerami i graja nadal. a serwer bede robil nadal. bo to i tak moje hobby i uczenie sie programowania, wiec hobby lacze z nauka. serwer tez duzo nie kosztuje by utrzymac zlwaszcza dla czlowieka pracujacego ktory ma logiczne wynagrodzenie i nie problem jest odlozyc te stowke czy dwie na serwer miesiecznie, zaznaczam serwer nie jest robiony przez jakiegos malo doswiadczona osobe. z reszta wystarczy wejsc na serwer i ocenic po profesjionalizmie wykonania. wiec zachecam do gry. bo profesjonalizm siega wysoko i nawet sie pokusze by powiedziec ze jest na rowni z zagranicznymi duzymi serwerami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie może stronę albo forum? ;)

niestety nie, nie mam od tego ludzi a ja osobiscie mam za malo czasu dbac o serwer + strony internetowe. jedynie jest Fan page na facebooku

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...