Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiadamy - Evlaria.pl - Bronie Dwuręczne Wojownik - Prywatny Serwer Metin2

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Osobiście pół na pół mi się podobają te bronie, ale każdemu się nie dogodzi. Ciekawi mnie kiedy ten server ujrzy światło dziennie.

­Kwfc.png

Opublikowano

­Osobiście pół na pół mi się podobają te bronie, ale każdemu się nie dogodzi. Ciekawi mnie kiedy ten server ujrzy światło dziennie.

Trochę informacji o serwerze:

Serwer ma nawiązywać do 2k10 pracujemy nad nim od czerwca ubiegłego roku. Na serwerze nie będzie jak na razie kostiumów i petów. Planowana aktualizacja i przejście na source serwera będzie po jakimś pół roku jego istnienia. Na samym początku serwera nie przewidujemy dodawać nowości, które są obecnie dostępne na rynku Metina. Chcieliśmy, żeby gracze, którzy tęsknią za starymi czasami mogli znaleźć swoje miejsce u nas na Evlaria.pl.

Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania proszę zadawać je tutaj w temacie, na pw lub w komentarzu pod filmikiem.

Pozdrawiam,

Argin - Współzałożyciel serwera Evlaria.pl

Opublikowano

Ostatnia broń <3 Naprawdę spoko ^^ Widzę że szykuje sie easy z duża ilościa broni? Miód malina tylko dodajcie do nich um/sr na wzor xenoxa i bd petarda  <3

Opublikowano

Ostatnia broń <3 Naprawdę spoko ^^ Widzę że szykuje sie easy z duża ilościa broni? Miód malina tylko dodajcie do nich um/sr na wzor xenoxa i bd petarda  <3

Witaj,

Co do bonusów, które będą miały znajdować się w broniach i ogólnie bonusach będziemy dyskutować podczas trwania bety serwera. Beta będzie dostępna za około 3 tygodnie. Na pewno zostaniecie o niej poinformowani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...