Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba start trochę nie udany ;x 30-40 osob xD

+ Administracja http://imgur.com/2TLlgXx

Każdy uczy się na błędach, mimo małej ilości graczy moim zdaniem nie było najgorzej. Stoimy do tej pory, youhard upadał po paru godzinach, nie jest źle. Z edycji na edycje będzie coraz lepiej, a my się nie poddajemy i przygotowujemy się na next edyszyn.

Opublikowano

nie bylo najgorzej ahahahahhahaha

turbodrop ktory kazdy mogl se aktywowac

wywalanie serwa co 5minut

pluginy pokradzione z innych serwerow ze zmieniona nazwa 

Turbodrop był zbugowany, fakt przyznam, ponieważ zbugowały się permissie. Z serwera wywalało z powodu ogarniania bugów. Co do pluginów, nie są kradzione z innych serwerów, nie widziałeś nie gadaj.

@Dodano darmowe sety na spawnie, cena gildii wynosi teraz jedynie 1 diament (jak za darmo). Wbijać i się klepać.

Opublikowano

Logo prezentacji  + nazwa skopiowane.

Dla idiotow - patrzcie na date :]

Plugin na drop - dfDrop 1.0 z xCrafters od mcbloomyego.

Gildie - przerobione [stare gildie gwardzisty]

Wszystkie pomysły na craftingi etc ukradzione z konkurencyjnych serwerów tworzonych przez pełnoletnie, ogarnięte osoby.

A teraz gwóźdź programu..

Jeden z administratorow serwera znany jako eripson to jedno z największych gowien polskiego mc - sławny "hakjer" xCrejzi! +1 do teamu [ironia]

Kolejny z administratorow - mianowicie xXBlakeyzXx aka blejk aka blazej - to samo co up. Cóż za hakjer! Już od roku trzyma mi haslo na karcie graficznej ^^

I oczywiście nasza gwiazda - rasowy zjeb, gimbus, nieuk i pseudo programista - GWARDZISTA AKA MULTISAMCIO AKA THEMAJSTER :]

Co nam łącznie daje team złożony z największych gówien polskiego MC, gimbusów, nieuków i zjebów.

Myślicie panienki ze jak zmienicie nicki to ludzie sie nie pokapują kim jestescie?

Jeszcze wam komara brakuje i fusha do teamu, mile widziani również kukubaczek i padaambo. No po prostu team marzeń.

SERWER 0/10 - NAJWIEKSZE GÓWNO MC OD CZASOW XHARDA BY AVATERYS ;)

leże.

A teraz odpowiedź dla gównianego 14 latka Strikera (tak, ja też cię mogę poznać, mimo zmiany nicku). Zacznijmy od tego, że po co wróciłeś na MPC i tak będziesz gnojony jak poprzednio. Co do serwera, to nie posiadamy tam żadnego dfDropu, ani chujowych gildii gwardzisty bez taba. Pisząc, że ukradliśmy pomysły pomyśl logicznie i się zastanów nad sensem życia, bo to samo można by powiedzieć o serwerach minecraft, że ktoś to wymyślisz, a potem zaczęły powstawać inne. Następną sprawą jest Blakeyz i Multi, którzy nie są w administracji, utrzymuje z nimi kontakt ale nie mają nic wspólnego z serwerem. Największe gówno polskiego mc, teraz to dowaliłeś, widać, że byłeś na serwerze, widziałeś co się dzieje i co się tam znajduje. Nie mam zamiaru wchodzić w kłótnie z tobą, bo nie jesteś nawet na poziomie do rozmowy, więc skończ to pierd****** i nie wypowiadaj się w sprawach o których nie masz najmniejszego pojęcia. #bezodbioru_gównie

Opublikowano

@єяιρѕσи

Kogo? :P chyba mnie z kimś pomyliłeś przyjacielu :)

Po za tym spokojniej troszkę, bo ci żyłka w d***e pęknie.

Przeciez to widac ze drop jest df :) A te gildie gwardzisty [te przerobione digitalixy z ta sama szata graficzna] sa w paczce bloomyego.

A niby jak mielibyście napisać własne pluginy? Ty i ten twój cały "team" nie ogarniacie nic z javy, wasze umiejetnosci ograniczaja sie do zmieniania autora w plugin.yml i nazwy pluginu.

Z resztą i tak nie macie funduszy na najęcie kogoś dobrego.

Co jak co przyjacielu, ale określanie jak to stwierdziłeś "poziomu" nie najlepiej ci wychodzi. Bo ja przedstawiam rozsądne argumenty, mówisz że niby byłem gnojony, nie wiem przez kogo, bo na forum tym jestem pierwszy raz w życiu. Ale tak czy siak słyszałem już troche o was, i wyrobiłem sobie zdanie na wasz temat.

Zanim zaczniesz udawać dorosłego, opanuj troszkę nerwy, zluzuj majtki i pogadaj jak facet z facetem, a nie robisz z siebie idiote spinając się o byle gówno.

~ntsw

PS. Czekam aż się "zrewanżujecie" hejtując mój plugin.

Będzie sie działo :)

O, to widzę, że ty potrafisz zaglądać w kod nie mając w posiadaniu pluginu, Brawo mój wszechwiedzący przyjacielu, oto ten tzw. "dfdrop" (poniżej), teraz zabłysnąłeś swoją inteligencją i wszechwiedzą. Co jak co, ale takiego #gówniaka jak ty to ja jednak jeszcze nie widziałem, który niby nie znając mojej osoby ocenia mnie. Pierw mnie poznaj, a potem gadaj głupoty, bo nie jeden miał o mnie złe zdanie, do czasu zakolegowania się ze mną. Niesłuszna opinia o mnie wzięła się przez blakeyza. Następnym razem, gdy będziesz próbował mnie oczerniać, popatrz na Hobby, w którym sam napisałem, że jestem "pseudo programistą", oraz "pseudo hakierem".

RpeN6Om.png

#EDIT

Jeżeli chcesz mnie poczerniać, udowodnić mi jakieś rzeczy, wbij na mojego ts'a, bo nie mam zamiaru spinać się na forum.

Opublikowano

@єяιρѕσи

Kogo? :P chyba mnie z kimś pomyliłeś przyjacielu :)

Po za tym spokojniej troszkę, bo ci żyłka w d***e pęknie.

Przeciez to widac ze drop jest df :) A te gildie gwardzisty [te przerobione digitalixy z ta sama szata graficzna] sa w paczce bloomyego.

A niby jak mielibyście napisać własne pluginy? Ty i ten twój cały "team" nie ogarniacie nic z javy, wasze umiejetnosci ograniczaja sie do zmieniania autora w plugin.yml i nazwy pluginu.

Z resztą i tak nie macie funduszy na najęcie kogoś dobrego.

Co jak co przyjacielu, ale określanie jak to stwierdziłeś "poziomu" nie najlepiej ci wychodzi. Bo ja przedstawiam rozsądne argumenty, mówisz że niby byłem gnojony, nie wiem przez kogo, bo na forum tym jestem pierwszy raz w życiu. Ale tak czy siak słyszałem już troche o was, i wyrobiłem sobie zdanie na wasz temat.

Zanim zaczniesz udawać dorosłego, opanuj troszkę nerwy, zluzuj majtki i pogadaj jak facet z facetem, a nie robisz z siebie idiote spinając się o byle gówno.

~ntsw

PS. Czekam aż się "zrewanżujecie" hejtując mój plugin.

Będzie sie działo :)

ziomek brawo za inteligencje, gołym okiem widać, że maja funnyguilds a ty pierdzielisz o digitalixa/gwardzisty

1KOBv.png

Opublikowano

Skończcie tą bezsensowną przepychankę na temat pluginów. 

Czegoś tu nie rozumiem, gdybym ja napisał to samo co Ty, dostał bym warna, albo perma bo to jest nie na temat, przecież każdy administrator powinien być tak samo karany, jak użytkownik..

#topic-bo-dostane-warna

Serwer chyba nie działa, ale mam nadzieje że będzie nowa edycja, pozdrawiam..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...