Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek gry - co i jak? :)

Gość Alisson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początek gry, co i jak?

Macie jakieś cenne wskazówki?

Gdzie grać?

Daję 5 limitów za pełne odpowiedzi (100 lajków) w ciągu tygodnia. :)

Opublikowano

Hmm... fajnie byłoby jakbyś troszkę sprecyzował swoje pytania. Gdzie grać? No to zależy. Osobiście na początek polecałabym Ci zagrać na jakimś lepszym serwerze prywatnym, żeby poznać postacie. Aczkolwiek zaczynanie swojej przygody z Last Chaos na serwerze globalnym nie jest też złym pomysłem. Dla osoby początkującej polecałabym postacie takie, jak szelma zamachowiec, albo rycerz palladyn. 

Tak, jak napisałam wyżej - sprecyzuj troszkę, co konkretnie chciałbyś wiedzieć, a postaram się pomóc. ;)

Opublikowano

Cenne wskazówki... Nie wiemy czego szukasz. Jeżeli wolisz bić z odległości - polecam czarodziejkę, z bliska - szelmę. Polecam zacząć grę na jakimś stabilnym serwerze prywatnym: http://www.mpcforum.pl/topic/1385856-oczami-redakcji-spis-ocen-serwer%C3%B3w-last-chaos/(tutaj masz ocenę popularniejszych serwerów). Chyba, że wolisz wersję "wolniejszą" to zapraszam na globala. :) 

Opublikowano

Hmm... fajnie byłoby jakbyś troszkę sprecyzował swoje pytania. Gdzie grać? No to zależy. Osobiście na początek polecałabym Ci zagrać na jakimś lepszym serwerze prywatnym, żeby poznać postacie. Aczkolwiek zaczynanie swojej przygody z Last Chaos na serwerze globalnym nie jest też złym pomysłem. Dla osoby początkującej polecałabym postacie takie, jak szelma zamachowiec, albo rycerz palladyn. 

Tak, jak napisałam wyżej - sprecyzuj troszkę, co konkretnie chciałbyś wiedzieć, a postaram się pomóc. ;)

No nie jestem zadowolona z tej odpowiedzi, lecz kilka rzeczy ująłeś.

Jestem dziewczyną. ;P

Cenne wskazówki... Nie wiemy czego szukasz. Jeżeli wolisz bić z odległości - polecam czarodziejkę, z bliska - szelmę. Polecam zacząć grę na jakimś stabilnym serwerze prywatnym: http://www.mpcforum.pl/topic/1385856-oczami-redakcji-spis-ocen-serwer%C3%B3w-last-chaos/(tutaj masz ocenę popularniejszych serwerów). Chyba, że wolisz wersję "wolniejszą" to zapraszam na globala. :)

Dziękuję za listę, szelma to jednak dobry wybór. :D

Dam Wam po 1 lajku, jak nie będzie więcej odpowiedzi to dostaniecie po równo. :)

Opublikowano

@Alisson. określ, czy chciałabyś grać na serwerze globalnym, czy na jakimś privie. Granie na oficjalnym LC jest troszkę inne, niż na jakimś prywatnym serwerze. Wtedy będzie łatwiej dać Ci rady na początek i Cię nakierować, bo na razie, to nawet nie za bardzo wiem, jak mogłabym Ci pomóc. :v

Opublikowano

@554461402688252517908.png Miyoshi

Raczej obecnie zależy mi na jakimś prywatnym serwerze, aby łatwo poexpić. Później mogłabym pomyśleć o hardzie.

Opublikowano

Raczej obecnie zależy mi na jakimś prywatnym serwerze, aby łatwo poexpić. Później mogłabym pomyśleć o hardzie.

To z prywatnych mogę polecić LCGenericName02 - trzyma się baardzo długo, ale nie jest tam aż tak łatwo o levelowanie + utrzymanie postaci (zbroja itd)... Jeden z nowszych serwerów GenesisLC - tam jest łatwiejszy lvling, więc jak chcesz... :P 

Opublikowano

@554461402688252517908.png Miyoshi

Ja proponuję Genesisa. Stosunkowo niedawno otwarty, a do tego jest tam wiele aktualizacji, które są także na serwerze globalnym, więc będziesz mogła się nauczyć. :) Co prawda LCGN02 także nie pozostaje w tyle, ale jest o wiele trudniej, niż na Genesisie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...