Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelot na pl3 pogrzeb na 1-1

rumcais

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Latać statkami w jakiejś idiotycznej grze po to by uczcić pamięć zmarłego. 

Wy to macie najebane we łbach. 

jezeli nie znali sie w realu ale grali w jedna gre (mowie o wspolklanowiczach) przez dlugi czas to laczyla ich przyjazn tak jak np mnie i moj klan nie gram w darkorbit ze wzgledu ze  ta gra jest jakas z*******a bo jest tysiac fajniejszych gier poprostu mam takie uczucie jak nie pogadam na TSie ze jest mi zle i ze sie nie wygadalem heh potrzebuje sie rozmowy z bratnia dusza , a jezeli go nie znali albo znali go tylko mieszkaja daleko i nie moga uczcic jego smierc przyjezdzajac na pogrzeb to robia cos by ich kompan byl zapamietany bo takie przeloty sie pameita na dlugo (wsumie wydaje mi sie ze ja pamietam wszystkie na moim serverze gdzie gram) . Tak czy siak bardzo szkoda chlopaka , Szacun 

Dzisiaj był przelot na pl3 i pogrzeb na 1-1 podobno chodzi o poszukiwanego wie ktos czy to jest prawda ? [*] 

jakis czas temu na PL1 gral koles o nicku poszukiwany troche taki inny koles odbiegal od reszty jakos z dnia na dzien przestalem go widywac na mapach moze przeniosl sie na PL3 i wlasnie to ten koles co zgina , przykra sprawa 

Opublikowano

Latać statkami w jakiejś idiotycznej grze po to by uczcić pamięć zmarłego. 

Wy to macie najebane we łbach. 

Skoro dla Ciebie ta gra jest idiotyczna to po co w ogóle zaglądasz w ten dział? Według mnie to coś na prawdę godnego uwagi kiedy pół serwera leci razem, żeby pożegnać kogoś na stałe. Sam niestety nigdy nie mogłem uczestniczyć w takich wylotach bo mi komputer "wybuchał" już po paru mapach, ale zawsze starałem się lecieć z wszystkimi jak najdłużej.

Po za tym jakbyś miał przyjaciół to też byś pewnie zrobił wszystko, żeby ich chociaż w taki sposób pożegnać, gdyby umarli.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Skoro dla Ciebie ta gra jest idiotyczna to po co w ogóle zaglądasz w ten dział? Według mnie to coś na prawdę godnego uwagi kiedy pół serwera leci razem, żeby pożegnać kogoś na stałe. Sam niestety nigdy nie mogłem uczestniczyć w takich wylotach bo mi komputer "wybuchał" już po paru mapach, ale zawsze starałem się lecieć z wszystkimi jak najdłużej.

Po za tym jakbyś miał przyjaciół to też byś pewnie zrobił wszystko, żeby ich chociaż w taki sposób pożegnać, gdyby umarli.

Mimo, że Cię lubię...

w sumie... pominę to milczeniem, nie chcę niepotrzebnych sporów. Swoje zdanie wygłosiłem wyżej. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie widzę w tym nic złego, że tak uczcili jego pamięć. W sumie takie przeloty, to od początku DO są. Bardziej mnie irytuje zachowanie na FB, gdzie ktoś umarł i nagle pół świata wstawia "znicz". Jakbym umarł i ktoś tak zrobił, to bym go nawiedzał do końca jego życia.

gfgdf

Opublikowano

Jak dla mnie to szlachetny gest. Klanowicze jeśli grają ze sobą od bardzo dawna to łączy ich "przyjaźń". Słyszałem o tym przelocie, niestety nie mogłem go ujrzeć. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dla mnie np. również gra jest idiotyczna i wchodzę tutaj, by ostrzec innych przed tym idiotyzmem (jest wiele pytań, czy warto w to grać). Według mnie to jest jakieś obrzydliwe i zbyt przesadne no-life, bo czemu nie można zrobić jakiegoś spotkania, zebrania na TSie czy coś innego? Powspominać o danej osobie co zrobiła i się jakoś trochę pocieszyć? Ta osoba to nie tylko konto w grze, by robić takie przeloty...

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...