Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem deathadder chroma

Szymon1325

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z myszka deathadder chroma od niedawna zaczął strasznie chrebotac scroll,bardzo mnie to denerwuje, czy Jest możliwość naprawienia go bez rozbierania myszki ponieważ nie chce stracic gwarancji, jest możliwość że kiedy scroll się wyrobi przestanie chrobotac i wystarczy tylko poczekać?

Opublikowano

jeśli nie potrafisz rozkręcić to wykąp całą myszkę w nafcie technicznej albo denaturacie, wysusz. Może wyczyści syfy.

Jeśli to mechaniczne uszkodzenie to szukaj czarodzieja co potrafi bez rozkręcania machnąć ręką nad myszką i naprawić uszkodzenie albo od razu wywal myszkę do śmieci i kup sprawną. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Witam mam problem z myszka deathadder chroma od niedawna zaczął strasznie chrebotac scroll,bardzo mnie to denerwuje, czy Jest możliwość naprawienia go bez rozbierania myszki ponieważ nie chce stracic gwarancji, jest możliwość że kiedy scroll się wyrobi przestanie chrobotac i wystarczy tylko poczekać?

To oddaj na gwarancje. Boooziuuu.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

To na co liczysz, napraw sobie sam bo to usterka mechaniczna. 

Do naprawy przyda się śrubokręt, lutownica do podgrzania tworzywa albo odpowiednio plastyczny po zaschnięciu  i najlepiej światłoutwardzalny lub podobny klej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...