Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista Exploitów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś posiada linka do tych "niewidzialnych dzid"? Chętnie bym sobie pograł :D

Wiele osob posiada, wszytkie rozdaja tylko po znajomosci ;)

Opublikowano

Omg ludzie to miała być spokojna rozmowa o exploitach a przerodziła się w płacze i obrażanie. Skończcie!

Nikt nie chce się dzielić exploitami bo im więcej osób ma tym szybciej zostaną naprawione.

@BrainOnly na Lux mi nie chce działać, ale na Morganie jest OP

@topic dodaj do listy - Lag exploit

Opublikowano

Omg ludzie to miała być spokojna rozmowa o exploitach a przerodziła się w płacze i obrażanie. Skończcie!

Nikt nie chce się dzielić exploitami bo im więcej osób ma tym szybciej zostaną naprawione.

@BrainOnly na Lux mi nie chce działać, ale na Morganie jest OP

@topic dodaj do listy - Lag exploit

To nie miała być żadna pieprzona konwersacja tylko "Znasz skrypt? Podajesz link i wypierdalaj" takie coś a nie chwalenie się jak polaczek radi. Kha'Zixa spokojnie znaleźć można ale resztę to trzeba wylizać u kogoś bo nie ma tego na publiku a przynajmniej nie jest to nazwane ala "exploit for".

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

To nie miała być żadna pieprzona konwersacja tylko "Znasz skrypt? Podajesz link i wypierdalaj" takie coś a nie chwalenie się jak polaczek radi. Kha'Zixa spokojnie znaleźć można ale resztę to trzeba wylizać u kogoś bo nie ma tego na publiku a przynajmniej nie jest to nazwane ala "exploit for".

twój stary to polaczek śmieciu

Opublikowano

Może Ty musisz bo ja nie muszę. Życzę miłego dnia :)

Opublikowano

Może Ty musisz bo ja nie muszę. Życzę miłego dnia :)

No tak "Ja jestem szczurek i przerabiam legendaryclienta a potem mówię, że to moje". Pozdrawiam złodzieju.

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

No tak "Ja jestem szczurek i przerabiam legendaryclienta a potem mówię, że to moje". Pozdrawiam złodzieju.

legendaryclienta? Ja idioto nigdy nie przerabiałem LC. Weź encyklopedię i poproś rodziców aby Ci zajebali nią w łeb. Może troszkę wiedzy wbije Ci.

Idź płakać więcej. Jesteś nic nie wartym zerem. Chciałeś zabłysnąć, ale Ci nie wyszło. Weź idź wracaj do piaskownicy gdzie Twoje miejsce dzieciaczku

Opublikowano

legendaryclienta? Ja idioto nigdy nie przerabiałem LC. Weź encyklopedię i poproś rodziców aby Ci zajebali nią w łeb. Może troszkę wiedzy wbije Ci.

Idź płakać więcej. Jesteś nic nie wartym zerem. Chciałeś zabłysnąć, ale Ci nie wyszło. Weź idź wracaj do piaskownicy gdzie Twoje miejsce dzieciaczku

Spójrz na swój profil pod avatarem i powiedz mi kto tu jest dzieciakiem. Cycków nigdy nie widziałeś prócz piersi swojej matki a to twoje hobby? I ten "numer" gadu gadu - to było zabawne, o ile było z 10 lat temu. Już nie wspomnę o twoim miernym forumku.

Napisał jakiegoś gówno autoqueuera, po czym go ojebali bo mu nie zapłaciłi  za ten program czy coś w ten deseń XDD.

edit: a LC to chodzi mi o tego starego co nie ważył 900mb a taki lekki co zawierał prawie wszystkie funkcje prócz ranked exploita. Wmawiasz ludziom w soloq, że twój program i "pracujesz" nad nim hue.

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

Darmowe IP usera Kłebonifade ukryte

XDDDDDD. Myslisz, ze tworzac na konto na twoim marnym forum wchodze z mojego internetu?  I tak zgłaszam, że próbowałeś udostepnić moje IP. Pozdro z fartem, gimbo XDDD

O patrzcie na mentalność ekipy :

2127914290321981367373.png

Tak go zabolała prawda, że mi IP zbanował, zaspamował pocztę hmm z 60 wiadomościami takimi jak ta. Oczywiście nie bierzcie to jako udostępnianie maili gdyż to jest wysłane z hwid.cba.pl 

Najlepsze jest to, że myślał, że mnie ten spam wkurzy? Spójrzcie na moją skrzynkę zajebaną reklamami pokroju gruper :v

Wnioskowałbym o wyjebanie dożywotnie Radiego i  Szczurwiola bo po co takie marginesy na forum skoro nigdy się nie zmienią :v

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

Jak działa ten skrypt? Dodaje go do L# rzucam dzidę i ją widzę. Trzeba coś włączyć w opcjach skryptu czy coś? Czy ja ją zawsze widzę?

Opublikowano

Jak działa ten skrypt? Dodaje go do L# rzucam dzidę i ją widzę. Trzeba coś włączyć w opcjach skryptu czy coś? Czy ja ją zawsze widzę?

Do poprawnego działania scriptu potrzebujesz mieć jakiś cel do auto ataku. Pokombinuj z "delay" i będzie śmigało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...