Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile waży cały WoW

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile potrzebuję miejsca na dysku aby ściągnąć WoW'a ze wszystkimi dodatkami? Narazie na battlenecie napisane jest, że muszę ściągnąć 30 gb. Czy po ściągnięciu tych 30gb będę musiał jeszcze coś pobierać?

Opublikowano

Nie będziesz musiał, bodajże co środę rano serwery są wyłączane na pare godzin i wprowadzane są jakieś małe update'y.

t5Wjng.png

Opublikowano (edytowane)

Mój folder z wowem waży 33 GB, no ale mam sporo addonów i porobionych SS :P

Tak jak napisał @Krejzu , nic nie będziesz musiał dodatkowo pobierać, oprócz małych updatów co środy lub przy wyjściu większej aktualizacji typu 6.1, 6.2 itp. 
Aktualnie masz pobraną całą grę razem z aktualnym dodatkiem, tylko nie masz dostępu do niego, z powodu posiada samego BC. 

Edytowane przez maniek1k1
Opublikowano

Co ty gadasz przecież z dodatkiem TBC można grać, tylko że do 70 poziomu od Mopa jest tak.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Chyba źle przeczytałeś mój post, albo źle go zrozumiałeś. Napisze go jeszcze raz bo Cie szanuje, za posty które zawyżają średni poziom na tym forum. 

Nie ważne czy osoba posiada samego BC (battle chesta w tym wypadku do mopa) czy konto z aktualnym dodatkiem, wszyscy grając na globalu ściągną tego samego "klienta" i tyle samo będzie ważył. Jedynie osoby które posiadają samego BC (battle chesta) nie będzie miała dostępu to nowych lokalizacji i zablokowany lvl cap. 

Edytowane przez maniek1k1