Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecnie najpopularniejsze i najlepsze gry mmo?

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś mi dać jakiś spis gier mmo które jego zdaniem cieszą się największym zainteresowaniem?

Szukam czegoś na dłużej, czegoś w co będę mógł zainwestować czas :)

Grałem w metina, ale to już przeżytek, world of tanks, bardzo mi się podobało ale niestety na moim starym pc chodzi średnio i często mi ścina przez co ciężko coś mi ugrać, aiona, ale utknąłem na quescie w którym trzeba mieć 200alchemii a nie mam zamiaru spędzić 10godzin w jednym pokoju robiąc tą alchemie. Lubie strzelanki, rpg, ogolnie wszystko oprocz wyścigów :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Może ktoś mi dać jakiś spis gier mmo które jego zdaniem cieszą się największym zainteresowaniem?

Szukam czegoś na dłużej, czegoś w co będę mógł zainwestować czas :)

Grałem w metina, ale to już przeżytek, world of tanks, bardzo mi się podobało ale niestety na moim starym pc chodzi średnio i często mi ścina przez co ciężko coś mi ugrać, aiona, ale utknąłem na quescie w którym trzeba mieć 200alchemii a nie mam zamiaru spędzić 10godzin w jednym pokoju robiąc tą alchemie. Lubie strzelanki, rpg, ogolnie wszystko oprocz wyścigów :D

WoT ci się ścina, ciężko polecić jakikolwiek duży tytuł oprócz WoW'a. Podaj swoje specyfikacje, nie doradzę ci za dużo nie znając ich, ale podać mi gierki, które są popularne w mediach i mają dużą bazę graczy.

- World of Warcraft z wiadomych przyczyn, chyba nie muszę tłumaczyć,

- Final Fantasy XIV, w mediach jest o niej głośno i jedynie na trzech europejskich serwerach da się zrobić postać w godzinach popołudniowych, gra naprawdę dużo ludzi, 

- RIFT, po przejściu na F2P stał się najlepszym F2P na rynku, 

- Elder Scrolls Online, teraz jest B2P, jest o wiele więcej graczy,

- Guild Wars 2, gra dużo osób, jest o niej głośno, ale nie każdemu się podoba gra jest specyficzna jeśli chodzi o endgame itp.,

- TERA, zawsze po wejściu nowego patcha jest o niej głośno i gra w nią nawet dużo ludzi, niestety europejski wydawca to żart, a granie na NA to jakiś ~150 pingu,

- ArcheAge, gra dużo osób, polecam jeśli chce ci się farmić na patrona.

To chyba na tyle. MMORPGi, które wymieniłem mają dużą bazę graczy i nie mają problemów z pozyskiwaniem nowych. Wszystkie gry dostają aktualizacje o wysokiej jakości oraz są to częste aktualizacje, nie jak Metin2 czy inne śmieciowe MMO. Jeśli chcesz płacić to polecam FFXIV, jeśli nie chcesz i masz naprawdę dużo czasu to ArcheAge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...