Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthstone na telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HearthStone na androida jest za darmo xD Usuń tą wersje, którą masz i zainstaluj z google play.

Jeśli nie możesz pobierać z google play z jakiś tam powodów to poszukaj w internecie innych instalek.

@down x2

Hmm?

giphy.gif

Opublikowano

HearthStone na androida jest za darmo xD Usuń tą wersje, którą masz i zainstaluj z google play.

Jeśli nie możesz pobierać z google play z jakiś tam powodów to poszukaj w internecie innych instalek.

jest tylko na tablety mistrzu xdd

qxw0er.jpg

Opublikowano

jest tylko na tablety mistrzu xdd

ale są programy którymi da się to obejść :D sam się zastanawiam czy nie pobrać tego na mojego samsunga tylko obawiam się czy za to nie ma przypadkiem bana czekam na odpowiedź.

Opublikowano

ale są programy którymi da się to obejść :D sam się zastanawiam czy nie pobrać tego na mojego samsunga tylko obawiam się czy za to nie ma przypadkiem bana czekam na odpowiedź.

Ban za granie na telefonie, a nie na tablecie?

Wersja na androida jest stworzona dla tabletów, jednak jak masz dobry telefon to możesz grać na nim i żadnego bana nie dostaniesz :D

giphy.gif

Opublikowano

Nie ma żadnego bana. Mi na s3 lte śmiga ładnie. 2gb ram to minimum żeby grać bez lagów :)

Opublikowano

Minimalne, a płynne to co innego :D

Na 1 gb ramu trochę laguje, na 1,5 gb już płynnie chodzi.

Pamiętajcie też, że trzeba mieć również dobry procek :D

mi najbardziej laguje w menu a jak przejde do walki to jest w miare spoko ale i tak wole rozgrywke na pc chyba że jak bym wyjechał na wakacje to by się przydało

Opublikowano

Tutaj macie wersje po modyfikacji : 

Skanu nie mogę dać bo 500 + mb 

Wrzucasz wszystko z tego folderu to pamięci wewnętrznej < android < obb (musisz mieć odinstalowanego hearthstona z fona tego który ci nie działał)

Potem wchodzisz w menadżera plików i wchodzisz do tego folderu i instalujesz z .apk

Testowane na moim lg g3s śmiga bez lagów a wykrywa cię jako tablet :)

Po rozegraniu gry dostajesz free pakiet kart dlatego ,że wbiłeś na "tablecie"

Miłej gry :)

@Edit

wybacz ale muszę usunąć link bo nie mam jak zrobić skanu :x

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Wersja na telefony z androidem została już wczoraj wydana, pobrać można ze sklepu play ;).

Dla zainteresowanych, na iPhone'y również został wydany! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...