Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonLobby

sajek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witaj!

Mam zaszczyt zaprezentować Ci nową sieć serwerów Minecraft!
Na tą chwilę mamy 3 serwery -
ChestPvP, EasySurvival oraz Hardcore!
Wkrótce pojawi się nowy serwer dla miłośników budowy - FreeBuild!
Ciągle się rozwijamy, wprowadzamy różne fajne nowości a szczęście graczy motywuje nas do dalszej pracy!
Mam nadzieję że zaglądniesz choć na chwilę do nas na serwery :)

Pozdrawiam

Lagi: Praktycznie zerowe - na każdy serwer jest przeznaczona odpowiednia ilość RAM oraz każdy serwer jest skonfigurowany poprawnie.
 Sloty: Na każdy serwer jest odpowiednia ilość slotów co do popularności. Wszyscy wejdziecie na serwer a jeśli nie to sloty zostaną powiększone.
Wersja serwera: 1.7.X - Możecie wejść na każdej wersji 1.7.
Opis serwerów: 

EasySurvival - Jest to łatwy serwer Survival gdzie tworzymy gildie i walczymy o podbój innych gildii oraz o obronę swojego terenu.
ChestPvP - Jest to serwer PvP gdzie znajdujemy, ulepszamy oraz kupujemy coraz to lepszy ekwipunek.

Hardcore - Jest to serwer Survival gdzie jest bardzo wysoki poziom trudności oraz bardzo mały drop ze stona na serwerze tym możemy założyć swoja gildię.

IP: MC.DRAGON-LOBBY.PL

ScreenShoty

10954482_850277655051049_496476162950042

Opublikowano

Prezentacja bardzo uboga ;/ Może wkleisz jakieś ss'y i opisy obecnych już serwerów? Ile slotów? Jaka wersja serwera?

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Serwerowania godna polecenia! Grałem od początku EasySurvival'a i nigdy nie gało mi się tak dobrze. Teraz mniej mam czasu ale wchodzę tak często jak moge!

POLECAM!

Ocenka: 9.99/10 te 0.1% to za bana którego dostałem za nic :D

Pozdrawiam!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Dodaj może jakieś screenshoty do prezentacji gdyż na tą chwile nie mogę ocenić serwera. Pozatym prezentacja pisemna jest bardzo dobra lecz musisz pamiętać że w dzisiejszych czasach króluje epoka obrazków i nikomu się niestety nie chce czytać, więc radze ci dodać screeny.

Opublikowano

@sajek1996

Fajnie ale może trochę więcej rozumiem że to pierwsze ale czekam na więcej za pisemny opis serwera i za nawet fajne pokazanie lobby 8/10 mam nadzieje że satysfakcjonuje cie moja ocena. Napewno także wejdę na twój serwer zobaczyć go od strony technicznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...