Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonLobby

sajek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witaj!

Mam zaszczyt zaprezentować Ci nową sieć serwerów Minecraft!
Na tą chwilę mamy 3 serwery -
ChestPvPEasySurvival oraz Hardcore!
Wkrótce pojawi się nowy serwer dla miłośników budowy - FreeBuild!
Ciągle się rozwijamy, wprowadzamy różne fajne nowości a szczęście graczy motywuje nas do dalszej pracy!
Mam nadzieję że zaglądniesz choć na chwilę do nas na serwery :)

Pozdrawiam

Lagi: Praktycznie zerowe - na każdy serwer jest przeznaczona odpowiednia ilość RAM oraz każdy serwer jest skonfigurowany poprawnie.
 Sloty: Na każdy serwer jest odpowiednia ilość slotów co do popularności. Wszyscy wejdziecie na serwer a jeśli nie to sloty zostaną powiększone.
Wersja serwera: 1.7.X - Możecie wejść na każdej wersji 1.7.
Opis serwerów: 

EasySurvival Jest to łatwy serwer Survival gdzie tworzymy gildie i walczymy o podbój innych gildii oraz o obronę swojego terenu.
ChestPvP Jest to serwer PvP gdzie znajdujemy, ulepszamy oraz kupujemy coraz to lepszy ekwipunek.

Hardcore Jest to serwer Survival gdzie jest bardzo wysoki poziom trudności oraz bardzo mały drop ze stona na serwerze tym możemy założyć swoja gildię.

IP: MC.DRAGON-LOBBY.PL

ScreenShoty

10954482_850277655051049_496476162950042

Opublikowano

Prezentacja bardzo uboga ;/ Może wkleisz jakieś ss'y i opisy obecnych już serwerów? Ile slotów? Jaka wersja serwera?

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Serwerowania godna polecenia! Grałem od początku EasySurvival'a i nigdy nie gało mi się tak dobrze. Teraz mniej mam czasu ale wchodzę tak często jak moge!

POLECAM!

Ocenka: 9.99/10 te 0.1% to za bana którego dostałem za nic :D

Pozdrawiam!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Dodaj może jakieś screenshoty do prezentacji gdyż na tą chwile nie mogę ocenić serwera. Pozatym prezentacja pisemna jest bardzo dobra lecz musisz pamiętać że w dzisiejszych czasach króluje epoka obrazków i nikomu się niestety nie chce czytać, więc radze ci dodać screeny.

Opublikowano

@sajek1996

Fajnie ale może trochę więcej rozumiem że to pierwsze ale czekam na więcej za pisemny opis serwera i za nawet fajne pokazanie lobby 8/10 mam nadzieje że satysfakcjonuje cie moja ocena. Napewno także wejdę na twój serwer zobaczyć go od strony technicznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...