Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium do zarobku

NaNaTraTra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Pewnie taki temat już jest ,ale ja chce osobiste odpowiedzi.

Jaki polecacie czołg premium do zarobku? Myślałem o jakimś z V poziomu ,ponieważ nie spieszy mi się wydać +100ZŁ na czołg VIII poziomu.

Proszę o poradę ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

A co powiecie o AT-15A? Czy stanowczo odradzacie? :)

Brak pancerza, mobilności, wyjątkowego działa, camo, s**t na kółkach, free dmg. 

Opublikowano

Polecił,bym E-25,ale został wycofany. Osobiście polecam Ci odłożyć trochę grosza i kupić jgd.Tig 8.8 jest najlepszą zarabiarką,ale jeśli nie VIII to Su-122-44

Opublikowano

Polecił,bym E-25,ale został wycofany. Osobiście polecam Ci odłożyć trochę grosza i kupić jgd.Tig 8.8 jest najlepszą zarabiarką,ale jeśli nie VIII to Su-122-44

hahahahahahhahahahahhaha

Pomocy bo wstać nie mogę :D

Grałeś nim?

NIM dmg się robi jak Ci spot pod celownik podjedzie bo wolny,stoisz tym w krzakach i snajpicz bo wolny. Nie ma mowy o tym by pojechać sobie na dalsze odległości bo jak tam zajedziesz to bitwa będzie 14-2 . Gra tym klockiem to istna męczarnia

Opublikowano

8.8 sprzedałem dwa razy, wiec daje do myślenia jaką najlepszą zarabiarką jest. ;)

Opublikowano

Jagoda jest najmniej przyjemnym czolgiem. Brak mobilnosci, slaby wychyl dziala, ammorack, pancerz boczny, predkosc obrotu, camo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...