Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pety na serverze Castios

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to asfen, ma ból dupy o to że tesoria padła, heh.

Skoro gotowe to podrzuć linka do dl, a nie pieprzysz 3 po 3, odstaw to co bierzesz, beka.

ps. Usuniesz nam w końcu tego gma na tesorii? Czy nadal mamy Ci pisać? Podesłać Ci tutorial jak zrobić backup na serwerze?

A Ty się pisać naucz, dobrało się dwóch idiotów, jeden lepszy od drugiego.

­

No pochwal się jak używałeś mojego Klienta przerobionego na Deili. :) Znając życie nadal go używasz haha beka z ciebie imaguś naprawdę.

Ty to jesteś taki koksu że normalnie ten Catios Rework będzie lepszy niż MPCforum, myślę że około 2k ludzi na starcie będziesz miał. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

No pochwal się jak używałeś mojego Klienta przerobionego na Deili. :) Znając życie nadal go używasz haha beka z ciebie imaguś naprawdę.

Ty to jesteś taki koksu że normalnie ten Catios Rework będzie lepszy niż MPCforum, myślę że około 2k ludzi na starcie będziesz miał. ;)

Dzięki za doping w liczbie graczy, ale startujemy dopiero za miesiąc, więc kompletnie nie rozumiem dlaczego mieszasz tutaj inny serwer.

A co do pierwszego.. ty jakiś tępy jesteś? Wymienienie starych plików na nowsze to jest twój klient? Rozumiem, coś jeszcze?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dzięki za doping w liczbie graczy, ale startujemy dopiero za miesiąc, więc kompletnie nie rozumiem dlaczego mieszasz tutaj inny serwer.

A co do pierwszego.. ty jakiś tępy jesteś? Wymienienie starych plików na nowsze to jest twój klient? Rozumiem, coś jeszcze?

­

Nie ale przerabiałem go ja + dodałem zamianę eq, bs itd a ty to użyłeś bo sam byś tego pewnie nie dodał haha.  xD  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

Nie ale przerabiałem go ja + dodałem zamianę eq, bs itd a ty to użyłeś bo sam byś tego pewnie nie dodał haha.  xD  xD

Coś jeszcze?

­

Opublikowano

­

No to faktycznie dużo zrobiłeś, ba... coś czuje, że to ktoś za Ciebie zrobił. Asfen skończ proszę Cie, wystarczająco się już ośmieszyłeś. I nie płacz mi na gg, że Cie "hejtuje" jak to ty nazywasz i się nie użalaj.

Zwierzaki fajny, ale to co, rework Castiosa jakiś czy co? Przeciez ten serwer wystartowal juz

Opublikowano

­

No to faktycznie dużo zrobiłeś, ba... coś czuje, że to ktoś za Ciebie zrobił. Asfen skończ proszę Cie, wystarczająco się już ośmieszyłeś. I nie płacz mi na gg, że Cie "hejtuje" jak to ty nazywasz i się nie użalaj.

Zwierzaki fajny, ale to co, rework Castiosa jakiś czy co? Przeciez ten serwer wystartowal juz

Tak rework.

Opublikowano

Śmieszy mnie fakt że na mpc tak strasznie lubisz się wpieprzać w moje serwery, a jak byłem na tsie to gówno mówiłeś, sad but true.

Nie, smoki.

Ciekawe, około pięć serwer ma te pety (czerwony smok) i nigdzie się nie przyczepiłeś, ale akurat tutaj, jak komuś nie będzie pasowało to je wymienie, a jak masz coś do mnie to napisz a nie owijasz w bawełne.

­

Po prostu kocham swoje znaki wodne na modelach które sprzedaje. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Pety już gdzieś widziałem. Hmm...

Pozwolenie od Arcrosa macie na wykorzystanie?

@Edit

Crime. - Ty jedyne do czego się nadajesz to do podpierdalania gotowców.

Jesteś zbyt tępy żeby samemu coś zrobić :)

Arcros nie jest właścicielem tych petów tylko ncsoft ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Arcros nie jest właścicielem tych petów tylko ncsoft ;)

Niech będzie i Maryja z Józefem, ale to na pewno nie dzieło użytkownika Crime.

O ile mi wiadomo wrzuca się tutaj własny projekt do pochwalenia/podzielenia się lub do oceny innym.

Ale widząc autora tematu domyślałem się, że to będzie zaj***ne i przywłaszczone :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Niech będzie i Maryja z Józefem, ale to na pewno nie dzieło użytkownika Crime.

O ile mi wiadomo wrzuca się tutaj własny projekt do pochwalenia/podzielenia się lub do oceny innym.

Ale widząc autora tematu domyślałem się, że to będzie zaj***ne i przywłaszczone :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Gdzie jest napisane, że to dzieło @Crime. ?

Opublikowano

Tak jak pisałem, to nie są wszystkie pety.

a z jakiego clienta jeszcze weźmiecie?

Śmieszy mnie fakt że na mpc tak strasznie lubisz się wpieprzać w moje serwery, a jak byłem na tsie to gówno mówiłeś, sad but true.

Nie, smoki.

Ciekawe, około pięć serwer ma te pety (czerwony smok) i nigdzie się nie przyczepiłeś, ale akurat tutaj, jak komuś nie będzie pasowało to je wymienie, a jak masz coś do mnie to napisz a nie owijasz w bawełne.

­

Nie szczekaj tak bo mam prawo. Właśnie więcej mówiłem niż ty :D

Opublikowano

Jeszcze napisz ze sam zrobiles..

Pety sa juz prawie wszedzie.

A czy ktoś napisał że są nowe lub autorskie? Nie, także jak nie masz się do czego przyczepić lepiej nic nie pisz.

­

Opublikowano

To zrób autorskie i się chwal i daj do oceny lub pokazania innym.

A, że nie jesteś tego w stanie zrobić to już Twój problem. 

Interesujące, tell me more, coś jeszcze?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...