Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!

!

!

!

!

!

jw15xLB.jpg

» Adres IP: MC.ZITCRAFT.COM.PL

39f851b717fc2a2c21ad93d2b2c2eeb7_1.jpg

Szukasz dobrego serwera do gry ze znajomymi?

Wszystkie inne serwery nie zaspokoiły twoich oczekiwań?

W takim razie dołącz do nas!

» U nas znajdziesz takie rzeczy jak:

- wysoki poziom rozgrywki,

- ludzie z pasją,

- doswiadczoną administrację,

- innowacyjne pomysły,

Już teraz, dołącz do elitarnego serwera MEDIUM HARDCORE!

CZEKAMY WŁASNIE NA CIEBIE!

» Informacje: 

» ADRES IP: MC.ZITCRAFT.COM.PL

» SLOTY: 250,

» AUTORYZACJA: no-Premium,

» Wersja: 1.7.2 - 1.7.10.

Gracze to dla nas rzecz priorytetowa. Serwer tworzymy nie tylko

dla Was, a razem z Wami,

Jesteśmy świadomi, że o serwerze w dużej mierze świadczy ADMINISTRACJA,

dlatego do naszej ekipy dołączają tylko zaufane osoby, a my, właściciele

zawsze rozwiązujemy Wasze problemy, a cały serwer tworzymy z zaangażowaniem i pasją!

Denerwują Cię ciągłe lagi na konkurencyjnych serwerach?

Masz tego serdecznie dość, chciałbyś w spokoju,

bez obawy o opóźnienia pograć ze znajomymi?!

MY możemy Ci to zaoferować, dzięki naszemu dobremu hostingowi!

SCREENY:

!

!

oiwbws.jpg

2k0h3e.jpg

10x5qg.jpg

7u6kv5.jpg

3zpt37.jpg

izm4kj.jpg

frp3p1.jpg

» ADMINISTRACJA:

WŁASCICIEL: NNorbertPL,

WŁASCICIEL: x_ADRYAN_x,

TECHNIK / DEV: XawierStudio,

MODERATOR: Bodek1337.

Opublikowano

Jak najbardziej nie polecam. A dlaczego? Kradziona grafika, pluginy z myhard (kradzione) + ten styl msg na 20 serwerach widziałem, brak jakichkolwiek nowości, XawierGunwo to złodziej, nie stać was nawet na domenę.

Opublikowano

Jak najbardziej nie polecam. A dlaczego? Kradziona grafika, pluginy z myhard (kradzione) + ten styl msg na 20 serwerach widziałem, brak jakichkolwiek nowości, XawierGunwo to złodziej, nie stać was nawet na domenę.

Czeeeesc! Akurat nie mamy pluginow MyHarda, czyli nie bylo Cie wogole na serwerze. Domene posiadamy jezeli nie widzisz, ahh przepraszam ale nic nie przeczytales tylko odrazu hejt. Co do mojej osoby, jezeli coś niby ci ukradlem to napisz do mnie na PW a z pewnoscia ta sprawe wyjasnimy.

PS: co do grafiki to logo jest nasze bystrzaku :)

Opublikowano

Czeeeesc! Akurat nie mamy pluginow MyHarda, czyli nie bylo Cie wogole na serwerze. Domene posiadamy jezeli nie widzisz, ahh przepraszam ale nic nie przeczytales tylko odrazu hejt. Co do mojej osoby, jezeli coś niby ci ukradlem to napisz do mnie na PW a z pewnoscia ta sprawe wyjasnimy.

PS: co do grafiki to logo jest nasze bystrzaku :)

No to bardzo dziwne, dokładnie ten sam styl msg, dokładnie taki sam wygląd all i tak samo działa. No tak posiadacie domenę no ale jaka .com.pl? Co to w ogóle jest. Pisałem w tej sprawie no ale który złodziej przyzna się do kradzieży. Co do grafiki to "logo jest nasze" widać bo gówniane a reszta grafiki kradziona. ;)

Opublikowano

No to bardzo dziwne, dokładnie ten sam styl msg, dokładnie taki sam wygląd all i tak samo działa. No tak posiadacie domenę no ale jaka .com.pl? Co to w ogóle jest. Pisałem w tej sprawie no ale który złodziej przyzna się do kradzieży. Co do grafiki to "logo jest nasze" widać bo gówniane a reszta grafiki kradziona. ;)

Jest takie przyslowie, nie oceniaj ksiazki po okladce. Nie byles na serwerze i mowisz ze mamy pliki myharda, a to ciekawe dlaczego mamy zwykly essentials. Wybacz co do tej domeny lecz mam pewne problemy ze zrozumieniem twego tekstu. Mala ciekawostka, mielismy zitcraft.pl zarezerwowana przez bylego administratora lecz odszedl razem z domena. I nie pisales w żadnej sprawie wiec mi tu nie wymyslaj glupot.

PS: odswiezaj dalej a w tym czasie ja sie pobawie w support! :D

Opublikowano

event w następny weekend,

PS: wprowadzilismy COBBLEX'a.

frp3p1.jpg

@Vinect

A jaki event  będzie? może jakiś zamek adminów lub OX? był by spoko??

Opublikowano

nie polecam serwera ;D NNorbertPL pseudo hakier programista... tak samo Major ;d

toolsy zwykle essentials ze zmienionymi wiadomosciami...

permisje xawier.tools ehh ;d

gildie funnyguilds

komendy w skrypcie... jak ktos chce sprawdzic to polecam /pomoc? /vip? /pl?

Opublikowano

nie polecam serwera ;D NNorbertPL pseudo hakier programista... tak samo Major ;d

toolsy zwykle essentials ze zmienionymi wiadomosciami..

permisje xawier.tools ehh ;d

gildie funnyguilds

komendy w skrypcie... jak ktos chce sprawdzic to polecam /pomoc? /vip? /pl?

Nie jest to konstruktywna opinia, nie mamy toolsow gdzie ci niby pisze ze ich uzywamy? Komendy w skrypcie, wiesz czasami skrypt jest wydajniejszy niż plugin. A powiedz mi, co masz do naszych gildii? Przeciez gdzie sie nie obejrzysz to FunnyGuilds jest wszedzie. Hmmm.. może dlatego tyle serwerow ich używa że sa po prostu dobre? nie sadzisz?

@Norbert przynajmniej nie rozczula sie nad usunieciem opisu profilu tak jak ty :)

Opublikowano

@karolsa321 potwierdzam ^^

@Vinect nie powiem kto tu jest pseudo programista i nazwya VanishNoPacket XAWIER-VANISH-1.0 tak samo disoczbroja karolka..... i 

hehe

http://screenshooter.net/102372261/ayfkdxw1 You don't have permissions z komendy /gm 1 a 2 z komendy /god ;ccc po za tym to http://screenshooter.net/102372261/hvnwjye

mhm nigdzie tu toolsow nie widze a nawet jak by bylo w skrypcie to by bylo nazwaskryptu:komenda ;c   i zmieniona nazwa turbodropu gugubaczga pozdr.....

Opublikowano

@karolsa321 potwierdzam ^^

@Vinect nie powiem kto tu jest pseudo programista i nazwya VanishNoPacket XAWIER-VANISH-1.0 tak samo disoczbroja karolka..... i

hehe

http://screenshooter.net/102372261/ayfkdxw1 You don't have permissions z komendy /gm 1 a 2 z komendy /god ;ccc po za tym to http://screenshooter.net/102372261/hvnwjye

mhm nigdzie tu toolsow nie widze a nawet jak by bylo w skrypcie to by bylo nazwaskryptu:komenda ;c i zmieniona nazwa turbodropu gugubaczga pozdr.....

Ziomeczku, ty masz dobry timing. Zobacz sobie date wydania tej wersji Vanisha a nastepnie pisz ~rok temu. Czy ty sie dobrze czujesz z ta permisja? mowisz ze zgapilem ten tekst? xD Co do trzeciego zazalenia, nie umiesz czytac ze zrozumieniem. W takim razie wroc do @3up i sprobuj dokladnie zrozumiec.

PS: turbodrop kukubaczka niby? a to ciekawe dlaczego mamy wszystkie surowce w nim ktore dropia z stone'a.

PS2: to nie ja zakladam temat ze nie umiem skonfigurowac plugin.yml. Dodatkowo popatrz kto tu przerabia DiscoArmor z klasa DiscoArmorCmd, dosc dziwny przypadek bo twoja klasa też ma taka sama nazwe jak i Karolka :D

ps: dzieki za pozytywna opinie! :)

Opublikowano

@Vinect nie mowie ze zgapiles tylko po prostu przerobiles essentials na pseudo autorskie toolsy ;c­ ehhhh guyssss niemam disco zbroii karolka ^^

http://screenshooter.net/102372261/cinrsod

http://screenshooter.net/102372261/jnlpuaj

Dla twojej wiadomosci Essentials jest w ch*j wydajniejsze niz jakieś twoje pseudo autorskie toolsy.

PS: ja tez umiem pokazac pusta klase! :D

Opublikowano

@Vinect ehhh puste klase mowisz? z ktorej klasy chcesz ss kodu kozaczku ;c?

i ja tez uzywam essentialsa a w toolsach mam poprostu zrobione komendy /vip /gm /pomoc i Welcome message (motd)

wiec nie gadaj... pseudo programisto ;x

Opublikowano

@Vinect ehhh puste klase mowisz? z ktorej klasy chcesz ss kodu kozaczku ;c?

i ja tez uzywam essentialsa a w toolsach mam poprostu zrobione komendy /vip /gm /pomoc i Welcome message (motd)

wiec nie gadaj... pseudo programisto ;x

o czesc, już myslalem ze sie mnie wystraszyles :(

Jezeli bedziesz umial chociaz 10% tego co ja to mozesz do mnie tak mowic ale jak narazie w niczym mi nie dorównujesz :D

PS: zaloze sie ze przy Norbercie jestes takim malym kroliczkiem. Gdybys zobaczyl co on potrafi to bys zmienil bardzo szybko o nim zdanie. Bo naprawde, chlopak ma takie pojecie ze ci to przez myśl nie przejdzie :)

Opublikowano

@Sierpuszekk ja pseudo hakier programista? lol

Wiesz ze sie osmieszasz, PS. Pewnie juz nie odpiszesz, bo sie boisz Muahahah

@AntyBlezur
@karolsa321 Moze zagramy razem? Wbij na teamspeaka serwerowego xyz Pogadamy i pogramy razem ; -)

Opublikowano

nie jestem kozaczkiem ;c heh jak chcesz pogadac to musisz troche poczekac ;/ bo mi swiatlowod pękł i niemam swojego neta ;p­

http://screenshooter.net/102372261/atejcdi

@Sierpuszekk niezła bajeczka :D

Dobra zapraszam na PW bo zaśmiecasz temat : -}

@antyblezuro!

Co do tematu: kiedy rekrutacja na helpera? bo chętnie bym się zgłosił : - }

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...