Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop pod gry

RafalR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przygotowuję się do kupna laptopa, specjalnie pod gry. Tak przeglądając internet natrafiłem na takie modele; Acer Aspire V3-571G-53238G75

• Acer Aspire V3-571G-53238G75
  • Acer Aspire V Nitro Vn7-791G
  • Lenovo Y50-70

Przedział cenowy do maksymalnie 4 tysięcy złotych.

Prosiłbym o opinię, który wybrać, lub inny model, który będzie bardziej pasował do gier. Pozdrawiam :)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Akurat kupuje laptopa, gdyz bd mieszkal w bursie i srednio z stacjonara bd xD

Opublikowano

Z systemem czy bez?

Dodam ze bez dostaniesz wydajniejszy sprzet

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Nie zastanawialem sie nad tym, sadze ze 8.1 chcialbym w nim miec :)

Opublikowano

Acer vn7-591g z i5 i GTX860m win 8.1. Matryca FULL HD IPS dobrej jakośc. Mocna konfiguracja do gier. Podświetlana klawiatura, dobre wykonanie, miejsce na dysk SSD m2. Nie ma problemów z throttlingiem przegrzewaniem.

Asus n551jm z i7 i GTX860m. Win 8.1 Matryca FULL HD IPS podswietlana klawiatura, aluminiowa obudowa, dobre audio.

Lenovo y50-70 z i7 i GTX860m. Win 8.1 podswietlana kalwiatura, głosniki JBL.

Ewentualnie 17 calowy Lenovo y70-70 z i7 i GTX860m win 8.1. Matryca FULL HD IPS dotykowa dobrej jakośc. Podświetlana klawiatura, dobre wykonanie, stylowy wygląd. Tutaj windows 8,1 w cenie.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

­Spodobał mi się ten pierwszy, dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa, gdybym wziął tą tańszą wersję za 300zł tam jest te 8gb ramu zamiast 16, czy opłaca mi się też w takim wypadku wydawać na niego?

Opublikowano

­@InteR6

Tylko widzisz dowiedziałem się ze muszę ograniczyć wydatki, więc uznałem, że wezmę ten model tego laptopa gdzie ma zamiast 16 8 gb ramu, i teraz się zastanawiam czy nadal jest sens.

Opublikowano

Powiem ci ze ja tez tak mialem ze rodzice powiedzieli ze kupią mi do 3k max to ja im powiedzialem ze chce komputer dobry, a za 3k to po 2 latach nowego bd musieli kupic xD i tak ich przekonalem ;) a na twoim miejscu bym sie wstrzymal i dozbieral te 300 zl, ewentualnie kupic bez systemu za 3700 a sb jakas lewą 7 wgrac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...