Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

waga

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, elo mam 13 lat, 170cm wzrostu, ważę 58kg

czy to nie za dużo? nie powinienem zacząć żyć zdrowiej?

na brzuszku mam parę fałd i czuje się gruby.

Nie gram na komputerze, chodzę często na rower albo na ryby.

Problem w tym że lubie słodkie :____;

na śniadanie i kolację zazwyczaj jem płatki czekoladowe z mlekiem już chyba od 6 lat

Opublikowano

Wagowo jest dobrze, bardziej bym sie martwil w druga strone, bo jestes wysoki raczej jak na ten wiek wiec pewnie za 4/5 lat bedziesz jeszcze wyzszy, ale jak tylko wzrost bedzie rosl, a waga nie to bedziesz wygladal jak gowno

Opublikowano

Nie masz czym się martwić polecam sprawdzać wagę w kalkulatorze BMI.

JqORT4G.png

Myślę tak jak kolega wyżej, lepiej ważyć więcej, niż wyglądać jak kaleka.

Opublikowano

Z tymi Twoimi tematami to ja zaczynam się o Ciebie martwić, że niedługo zaczniesz pytać o tzw. miejsca intymne. 40 tematów na temat komputera, 20 na temat wagi, nie rozumiem czy nabijasz posty czy po prostu Ci się nudzi.

Twoja waga jest dobra, nie musisz nic zrzucać.

Opublikowano

Wagowo jest dobrze, bardziej bym sie martwil w druga strone, bo jestes wysoki raczej jak na ten wiek wiec pewnie za 4/5 lat bedziesz jeszcze wyzszy, ale jak tylko wzrost bedzie rosl, a waga nie to bedziesz wygladal jak gowno

Powiedz mi jedno. Jakim cudem ważę tyle samo i mam 183cm? Dobrze wiedzieć, że wyglądam jak gówno.  xD A tak na serio przy tej wadze wyglądam jak wieloryb i od tygodnia cały dzień jeżdżę na rowerze.  B)

@down

Mówię poważnie. :D 

Opublikowano

Powiedz mi jedno. Jakim cudem ważę tyle samo i mam 183cm? Dobrze wiedzieć, że wyglądam jak gówno.  xD A tak na serio przy tej wadze wyglądam jak wieloryb i od tygodnia cały dzień jeżdżę na rowerze.  B)

Przy wzroście 183 i wadze 58 kg wyglądasz jak wieloryb? Zluzuj stary bo w anoreksje popadniesz :D A co do tematu twoje BMI jest na prawidłowym poziomie więc nie ma co się martwić.

Opublikowano

Mi to mówisz? Ja ważę 72 kg na wzrost 175cm.

czy to nie za dużo? nie powinienem zacząć żyć zdrowiej?

Nie. Możesz, aczkolwiek nie wiem co w twoim tłumaczeniu znaczy zdrowiej? Jedz dużo owoców i jakieś pożywne jedzenie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Dobrą wagę liczy się też tak np. 170 cm wzrostu - 100 = 70 kg.Pokrywa się to z górną granicą wskaźnika BMI.Mając 1, 7m wzrostu i 70 kg wyglądasz już w miarę porządnie, przy 58 kg wyglądasz jak patyk, więc możesz spokojnie jeszcze przytyć.

Opublikowano

Dobrą wagę liczy się też tak np. 170 cm wzrostu - 100 = 70 kg.Pokrywa się to z górną granicą wskaźnika BMI.Mając 1, 7m wzrostu i 70 kg wyglądasz już w miarę porządnie, przy 58 kg wyglądasz jak patyk, więc możesz spokojnie jeszcze przytyć.

zalezy czy w tych 70kg jakaś część to mięśnie czy 3/4 to tłuszcz od wpierdalania chipsow :P

@1361622928-U485574.pngRacjonalnyCzłow

jur inglisz iznot perfekt

Opublikowano

Ta znam osobę, która ma 180cm i waży 80kg i jest jebanym grubasem. Jak nie są to mięśnie to lepiej aby zrzucił do 65-70. Sam mam z 187/8 ważę 83kg, a wyglądam chudo (ale chodzę na siłownie)

logo1.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zalecam urozmaicanie posiłków, możesz mieć za dużo tłuszczu w organach wewnętrzych. I tutaj senność mniej energii występuje....ale BMI jest przecież OK.

Więcej warzyw, owoców i ryb :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...