Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Czy Bug?

lukas042

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skazany przed nadzór to overwatch.

Masz już perma, pozostaje ci kupno nowego konta.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To jest overwatch, prawdopodobnie jednak za cheaty. Jedynym wyjściem jest kupno nowego CS-a.

Opublikowano

Hahahah Smurf jako kałach haha no nieźle masz w bani nasrane haha 

Kup nowe konto temu swojemu koledze ^^ Btw VAC'a nie dostaje się za nic więc pozdrawiam cię serdecznie ziomeczku :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kup nowe konto temu swojemu koledze ^^ Btw VAC'a nie dostaje się za nic więc pozdrawiam cię serdecznie ziomeczku :)

VAC a Overwatch to co innego,

KURW* MAĆ 

Overwatch ... Po prostu smurf . Japierdole ,że jestem kałach to nie znaczy ,że nie moge pokarać ŚILWERKÓW ...

KILL ME PLS.

na dodatek to nie moje konto tylko kolegi ...

Za bycie smurfem dostałbyś bardziej takowy czasowy niż perma.

Opublikowano

to nie jest perm (tak mi się zdaje) nigdy nie miałem doczynienia z VAC'iem bo na moim koncie ligę wbijałem po skillu a tu mogłem się pobawić na ŚILVERKÓW . Wbiłem tu GOLDA i OverWatch. dziękuje gaben + valve   <3 wiszę mu 45 zł . 

To jest perm, jest to overwatch od którego się nie odwołasz, bo używałeś cheatów. Nie próbuj wmawiać, że tak nie było, bo banów za nic nie ma.

b_560_95_1.png

Opublikowano

to nie jest perm (tak mi się zdaje) nigdy nie miałem doczynienia z VAC'iem bo na moim koncie ligę wbijałem po skillu a tu mogłem się pobawić na ŚILVERKÓW . Wbiłem tu GOLDA i OverWatch. dziękuje gaben + valve   <3 wiszę mu 45 zł . 

"Globalna kara czasowa" - Czyli na zawsze. Kolejny raz to piszę i to ostatni raz OVERWATCH i VAC to są dwie inne rzeczy...

Opublikowano

To jest overwatch czyli nie wykryte przez valve tylko zatwierdzone przez większość ludzi w overwatch

Opublikowano

Witam. Mam pewnego VACA / BUGA (CHYBA)

Pokazuje : 

07541625431129010703.png

Pomoże ktoś? haxów na tym koncie nie używałem . 

Może to overwatch? nasz kolega miał podobny problem i to rozwiązał ,jak?

Ban Vac za "haxy", miałem podobnego , musiałem kupić cs go na innym koncie.

24czm0k.jpg­GOLD NOVA  II 

Opublikowano

To jest perm, jest to overwatch od którego się nie odwołasz, bo używałeś cheatów. Nie próbuj wmawiać, że tak nie było, bo banów za nic nie ma.

Mój kolega dostał bana. Nie pamiętam czy to był nadzór czy vac ale dostał bana. Był w 100% czysty. Zero podejrzanych akcji. Jestem pewny że nie używał wspomagaczy a dostał bana. 

2a0c2mq.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nwm, od 2lat gram w cs go i 10 w 1.6 i jakoś nigdy nie dostałem vacusia za nic, wy to musicie być urodzonymi pechowcami :P

Lo luju 12 lat w csa i cie na turniejach nie widac na lanach :).Ja  jestem z przyszłości i gram w csa 500 lat.Co do tematu po c**j takie tematy pisac? dostales overwatcha bo grales na wh czy innym gownem bez powodu vaca czy overwatcha sie nie dostaje :D.

Opublikowano

@karol123742 czy ja napisałem, że pykam 24/7? To jest godzina dziennie max, poza tym nie mam takiego refleksu aby jeździć na turnieje :P

Do autora natomiast mam tylko jedno pytanie, po co cheatowałeś?

Bana za nic się nie dostaje, takie moje zdanie.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Gracze którzy oglądali demko z twoją grą stwierdzili że masz haxy, poza tym nie wiedzieli że jesteś "kałachem" i kierujesz kolegów silverów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...