Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie pobrać non steam?

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Gdzie mogę ściągnąć cs 1.6 (mi pasuje non steam więc nie proszę o pierdolenie żeby kupić) działającego na windows 8? Ściągałem z kilku stron i dupa, bo wgl nic nie działa.

2.Dawno nie grałem w csa i mam dlatego chce się zapytać czy nadal ma on wzięcie, jest dużo aktywnych serwerów i nadal taka masa graczy czy jednak po wyjściu CS: GO ilość graczy w cs 1.6 spadła?

Pasjonat
Opublikowano

1. Z cs setti działało na ósemce.

2. Wiadomo, że w pewnym stopniu liczba graczy spadła po wprowadzeniu cs go, jednak liczba wcale nie jest mała, zawsze znajdzie się wiele serwerów, gdzie jest sporo graczy.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

1.6 to klasyk ludzie zawsze będą w to grac.­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

z cs setti idzie jak krew z nosa... zwykle pobiera mi po 4mb/s a teraz po 60kb/s z cs setti

@Edit: dobra mam już csa ale mam problem z rozdzielczością. Po bokach mam czarny pasek a w opcjach mam tylko 3 zmiany rozdzielczości i żadna nie pasuje. Jak ustawić na 1366x768? 

Opublikowano

Polecam cs setti ;) zazwyczaj mam 122fps przy 39 pingu , powylanczaj niektóre frakcje i BD ci chodzić ze go nie dogonisz polecam:-)

Opublikowano

z cs setti idzie jak krew z nosa... zwykle pobiera mi po 4mb/s a teraz po 60kb/s z cs setti

@Edit: dobra mam już csa ale mam problem z rozdzielczością. Po bokach mam czarny pasek a w opcjach mam tylko 3 zmiany rozdzielczości i żadna nie pasuje. Jak ustawić na 1366x768? 

W konsoli wpisz "viewsize 120" lub wejdź i spróbuj http://www.mpcforum.pl/topic/1113914-czarne-paski-po-bokach/

76561197967532978.png

Opublikowano

1.Wejdź na CSSetti na pewno cs zadziała.

2.Po wyjściu CS:GO troche ludzi odeszło i zaczeło grać w niego, ale nadal w CS 1.6 grają ludzie, serwery zapełnione.

sds.jpg

Opublikowano

1.6 cały czas będzie mieć graczy, to jest gra ponadczasowa. Ludzie na CS:GO głównie zarabiają, a w 1.6 jest rozgrywka.

Jeżeli nie działa Ci gra, ściągnij jakiegoś clienta v48 (cs-boster, tu chyba będzie), czyli ten podstawowa i czysta gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...