Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady na początek.

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw graj DeathMatch'e, żeby wyrobić sobie refleks. Potem polecam Ci ściągnąć mapę Aim z warsztatu Steam. Jeśli chodzi o wymiany to polecam Ci stronę CSGO lounge, gdzie możesz wystawiać swoje oferty czy też obstawiać mecze drużyn. Na mpc forum jest specjalny dział ze stroną csgolounge.  ;)

Opublikowano

Jak jesteś początkujący to polecam ci aim mapy / dm na refleks i tylko ćwicz i ćwicz.

Naklejki / skiny możesz kupić poprzez rynek steam lub sam otworzyć skrzynkę z której lecą te itemy.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na początek polecam DM najpierw te od valve jak już na nich zaczniesz ogarniać to DM społeczności.

Skiny można zdobyć z : 

-otwierania skrzynek

-dropu po meczu

-obstawiania innych skinów na loungu

-kupowania na rynku steam.

Naklejki:

-otwieranie kapsuł

-kupowanie na rynku

-obstawianie skinów na loungu

Odznaki można zdobyć kupując operację/biorąc udział w pick'em(obstawianiu naklejek podczas turniejów)/aktualnie można dostać odznakę wpisując kod dołączony do pin'ów (prawdziwych plakietek sprzedawanych podczas ESL'a)

Opublikowano

A takie pytanko jeszcze jak wczoraj kupiłem klucz do cs'a na stronie fabryka kluczy to czy mam jakieś ograniczone możliwości co do wymian czy coś?

Po zakupie cs'a musisz odczekać 14 dni aby był dostępny trade oraz 30 dni abyś miał dostęp do rynku.

Chyba że to twoja nie pierwsza gra.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

to jest jedyna gra którą mam na steam czyli dopiero po 30 dniach bede mógł sprzedawać i kupować a po 14 wymiany tak? Ktoś coś mi pisał że musze kupić coś na steam aby mieć dostęp do rynku jeszcze to prawda czy wystarczy odczekać te 30 dni?

@Edit

Czy na tej stronie csgolounge też będę mógł się wymieniać i obstawiać po 14 dniach dopiero czy od razu można?

Pasjonat
Opublikowano

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=364197945

Co do samej nauki to oglądaj dobrych graczy np. izaka. Masz u niego nagrane akademie, które pozwolą Ci się nauczyć dobrych granatów, co jest podstawą. Ćwicz strzelanie full auto, bo czasem jest też taka konieczność, a także strzelanie z pistoletu np. desert eagla.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

A co do pytań napisanych powyżej wypowiesz się?

to jest jedyna gra którą mam na steam czyli dopiero po 30 dniach bede mógł sprzedawać i kupować a po 14 wymiany tak? Ktoś coś mi pisał że musze kupić coś na steam aby mieć dostęp do rynku jeszcze to prawda czy wystarczy odczekać te 30 dni?

@Edit

Czy na tej stronie csgolounge też będę mógł się wymieniać i obstawiać po 14 dniach dopiero czy od razu można?

Opublikowano

A co do pytań napisanych powyżej wypowiesz się?

14 wymiana, 30 kupno.

Masz cs'a czyli kupiłeś coś, w sumie wejdź na rynek i zobacz czy piszę Ci o blokadzie tymczasowej.

Na csgl po 14 dniach będziesz mógł się wymieniać.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na rynku pisze że musze coś kupić i że nie liczy się używanie kodów czy prezentów.

I dlaczego nie mogę włączyć steam guard? Nie mam tej opcji w ustawieniach a email zweryfikowany mam. Piszę że nie jest włączony steam guard

Opublikowano

Na rynku pisze że musze coś kupić i że nie liczy się używanie kodów czy prezentów.

I dlaczego nie mogę włączyć steam guard? Nie mam tej opcji w ustawieniach a email zweryfikowany mam. Piszę że nie jest włączony steam guard

Chodzi pewnie o to że cs'a zakupiłeś nie poprzez steam.

Kup jakąś tanią grę powiecmy po 0.50 i powinno być ok.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...