Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co trzeba zrobić by być profesionalnym graczem

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem, że te pytanie już pewnie nie raz było zadawane ale jeszcze raz nie zaszkodzi ^^.

Co trzeba zrobić by być profesionalnym graczem? jaką mieć rangę? trzeba gdzieś napisać? jak się stać kimś takim ? Pytam z ciekawości.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Z tego co wiem to chyba trzeba założyć zespół lub w nim być potem się zapisać na eliminacje do jakiegoś wielkiego turnieju a jak przeszliście to już tak jakby jesteście

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Trzeba dobrze grac.

Znaleźć team.

Jak masz już team i sporo grasz poznajesz duzo nowych ludzi z innych teamow.

Jak będziesz za dobry dla swojego teamu zmieniasz na lepszy.

Robisz to tak długo aż będziesz miał team na tyle dobry że będą wam płacić za granie.

Jak maacie jakieś miejsca w kwalifikacjach albo coś powygrywane moze się do was zgłosic jakis gaming albo sami mozecie sie zglosic .

Opublikowano

Najpierw trzeba dużo trenować by stać się osobą grającą na "International Level". Znaleźć team, i jeździć na różne lanówki, starać się je oczywiście wygrywać - w końcu jakaś Profesjonalna Organizacja was zauważy i będziecie grali w internecie z topowymi drużynami, a kto wie może i nawet na dużych majorach.

Opublikowano

Trzeba posiadać umiejętność gry w zespole i przede wszystkim dobrze strzelać, następnie musisz zacząć od jakiegoś małego gamingu bądź założyć własny, zacząć coś wygrywać (wyjazd na lany, gry online) i wyczekiwać, aż odezwie się do Ciebie jakaś większa organizacja. 

Opublikowano

Witam, wiem, że te pytanie już pewnie nie raz było zadawane ale jeszcze raz nie zaszkodzi ^^.

Co trzeba zrobić by być profesionalnym graczem? jaką mieć rangę? trzeba gdzieś napisać? jak się stać kimś takim ? Pytam z ciekawości.

Załóż lub dołącz do jakiegoś teamu. Następnie grajcie mecze ligowe na stronach lig, np Faceit. Na takich stronach są zapisane Wasze statystyki, przez co później będzie łatwiej wbić się na turniej.  ;)

Opublikowano

Na początku jakaś ranga dobra LEM+, musisz umieć b. dobrze grać.

Na początku znajdź team i ćwiczcie razem, potem zacznijcie od powiecmy faceitów aż po większe turnieje, np. esea ma sezony gdzie są fajne nagrody.

W miarę czasu ktoś was zauważy i kto wie może i podpiszecie kontrakt ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Orzeł to chyba za mała ranga? hehe... 

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...