Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Go to first new post Mega SRO | Cap 90 | CHN Only | Play2Win | Events4Silkitems

Esiu89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gowno pore wymyslili xF

a co do ip limitu tak bedzie PC limit swierze sprawdzone nowe ifo od gma, a ty podales stare przyklady

Nie ma ip limit...

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Esiu89 przyczytaj sobie co napisales..., btw zaczyna sie cos dziac, update byl , serwer narazie check

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Juz pobieram i Gram Nick DesperaT :) ....

Pobrałem i podczas wypakowywania plkiu Data.pk2 Błąd CRC :( pobieralem z MediaFire Google Drive i z Mega... w kazdym error. Jak to naprawić ?

Opublikowano

k***a na wszystkich servach bylo dobrze nagle tutaj bot nie dziala brakuej tego msvcr100.dll pobralem dalem do folderu system32 i c**j nic nie dzialw szystko sie zjebalo ;/

Opublikowano

k***a na wszystkich servach bylo dobrze nagle tutaj bot nie dziala brakuej tego msvcr100.dll pobralem dalem do folderu system32 i c**j nic nie dzialw szystko sie zjebalo ;/

Jeśli chcesz się pozbyć problemu , to ściągnij c++ 2006  i 2008  32 oraz 64 bitowy. Odinstaluj te co masz , restart kompa i  zaczynasz instalować od 2006 ( 32 / 64 ) , następnie 2008 ( 32/64 ) . Mi pomogło , a uwierz że  sporo się tego naszukałem :)

Opublikowano

gdy serwer był online pokazywało coś około 300 ( licząc multi konta). Sporo, Lista w party matching jest dość długa :P Nie , nie mam tam żadnych plików.

Opublikowano

dalej wyswietla mi ze nie mam tego pliku mscvr100.dll

;/

Dll Fixer , bądź ściągasz mscvr100.dll w zip . U mnie te sposoby nie pomogły , choć u Ciebie może być inaczej. Na google możesz znaleźć poradniki jak się tego pozbyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...