Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sfbot-dobra wydajność?

dekros123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ile powiniennem na 1h  na tym bocie miec urki? dziś tak od 18 do teraz nazbierało mi 1,5uri z tego x3 kupiłem maskowanie wiec 3k uzbierał

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Mam pytanie ile powiniennem na 1h  na tym bocie miec urki? dziś tak od 18 do teraz nazbierało mi 1,5uri z tego x3 kupiłem maskowanie wiec 3k uzbierał

ja moge tobie pomoc w odpowiedzi na to pytanie pewnie nie tylko ja ale inni uzytkownicy pomogliby tobie gdybys dodal troche info o koncie np:

- jakim statkiem latasz ?

- czy masz wszystkie napedy ?

- na jakim poziomie masz PETa i mechanizm zbierajacy ?

- czy posiadasz jakies protokoly radarowe do PETa ?

- czy masz zrobione PP pod skrzyneczki bonusowe ?

- no i oczywiscie czy posiadasz podwajacz skrzynek bonusowych ? (to jest podstawa do boxow zeby sie oplacalo)

jak troche nam przyblizysz swoje konto to powiemy tobie ile mniej wiecej bylbys w stanie wyciagnac no i ogolnie mozna poradzic tobie w jakim kierunku rozwijac konto jezeli chcesz duzo czasu spedzac na boxach :D 

Opublikowano

- jakim statkiem latasz ? goliath(z desginem ale to mało ważne)

- czy masz wszystkie napedy ?(tak mam FS)

- na jakim poziomie masz PETa i mechanizm zbierajacy ?(pet chyba 3 a mechanizm ma ale chyba sie opierdala)

- czy posiadasz jakies protokoly radarowe do PETa ?(nie;/)

- czy masz zrobione PP pod skrzyneczki bonusowe ?(nie, nie wiem jak)

- no i oczywiscie czy posiadasz podwajacz skrzynek bonusowych ? (to jest podstawa do boxow zeby sie oplacalo)   (chodzi ci o ten za 45zł na 8 tyg? jeśli tak to nie)

+ nie zabardzo wiem jak mam expić tego peta;/

a co do tych napedów to mam 15 w statku ale moge do 8 irisków włożyć jeśli taka potrzeba jest

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

PETa expisz najlepiej na misjach, jak masz kończyć misje przed otrzymaniem nagrody odpalasz peta. Do tego dobrze wbija sie pd na kubikach i wrotach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...