Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delete Xeno

home1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na xeno najczesciej sa delety, polecam windbota, najlepszy bot jaki powstal

poltora roku temu dostalem delete na 190 msie na ktorym nie bocilem od miesiaca juz, jak i na 320 eku, ale to juz byl cashmaker

Opublikowano

poltora roku temu dostalem delete na 190 msie na ktorym nie bocilem od miesiaca juz, jak i na 320 eku, ale to juz byl cashmaker

Skąd masz takie informacje, że na xeno są najczęściej delety? Nie ma oficjalnych statystyk.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

takze polecam windbota... expilem recznie 204 rp 70 ek i 80 msa po czym stwierdzilem ze sobie poboce bo na Antice nie da sie recznie poexpic a tym bardziej knighta.. jako ze postanowilem bocic knighta tak do 120 lvla to postanowilem takze pozarabiac na palku. dostalem windbota do tego jeszcze skrypt warty 20$ naprawde ogarniety. robilem sam refile dla pewnosci i co? dostalem bana po 6 godzinach bocenia.

Opublikowano

@Nojryn Naprawdę? Na ek i rp naraz czy tylko jednego ? i czy kupiłeś tego bota czy dostałeś 

kumpel mi uzyczyl ktory juz go nie uzywal. tylko rpka bez refili a ogarnietym skryptem ^^ na knighta nie zdarzylem wejsc. ogolem to konkretna chamowa ze strony cipsoftu bo zreportowalem moze z 200-300 botow w przeciagu mojej gry i nitk nie dostal bana ^^ ze nie wspomne o gosciu ktory ma 3 bot chary i boci codziennie po 6h na ghastly dragonach od 2 lat xD 30kk+- na miesiac robi ale dalej chodzi.

Opublikowano

XENOBOT;

DIECE SKRYPT PACC - BAN CO 4-5 DNI

DIECE SKRYPT FACC - BAN CO 2-3 TYGODNIE

MAIN CHAR - BOCONY OD ZERA BRAK BANA

cashmakeY - BRAK BANA

NOOBY - BRAK BANA

Dostał ktoś bana kto płaci za Xeno??

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

13 kont mi tera zbanowali co dziwne, main z pacc przetrwał a wszystkie bez banned :) . Bociłem każdym po tyle samo godzin

Opublikowano

13 kont mi tera zbanowali co dziwne, main z pacc przetrwał a wszystkie bez banned :) . Bociłem każdym po tyle samo godzin

Podobna sytuacja 7 kont zbanowanych i jedno na pacc main zostalo :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...