Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chung nie nadaje się do pvp..

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jestem rozczarowany tym że moja ulubiona postać Chung nie nadaje się do pvp, teraz grałem Chungiem 46lvl przeciwko Elsword 30 lvl i ten koleś cały czas mnie bił tym swoim niezwykle szybkim atakiem kiedy taki Chung z bazooką nie jest stanie zacząć atakować w ciągu 1 sekundy a mnie to bardzo, ale to bardzo wkurza. Co mam zrobić żeby w końcu pokonać jakiegoś pajaca, bo mam dość że jakiś nisko levelowieć mnie zabija kiedy nie jestem stanie cokolwiek zrobić bo CHUNG jest za wolny.. 

Opublikowano

Iść na wyższym poziomie, działa xD

Chung jest bardzo dobry w PvP, ale trzeba się na nim znać i wiedzieć co robić. Nie podałeś profesji, więc nie dam żadnych wskazówek.

Pewnie spotkałeś jakiegoś małego InSa, no cóż, zdarza się. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Iść na wyższym poziomie, działa xD

Chung jest bardzo dobry w PvP, ale trzeba się na nim znać i wiedzieć co robić. Nie podałeś profesji, więc nie dam żadnych wskazówek.

Pewnie spotkałeś jakiegoś małego InSa, no cóż, zdarza się. 

Wysłannik Śmierci - ten co strzela pistoletami.

Opublikowano

Wysłannik Śmierci - ten co strzela pistoletami.

No to na co narzekasz? DC jest szybki i potrafi bić na dystans. Łapiesz pistoletami -> combo przeplatane z aktywkami i powtarzasz. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No to na co narzekasz? DC jest szybki i potrafi bić na dystans. Łapiesz pistoletami -> combo przeplatane z aktywkami i powtarzasz. 

Tyle że PvP to nie PvM gdzie moby stoją i nie wykonują uników. Nikt by nie stał i czekał na strzał, więc strzały są bezużyteczne i strzelają na niewielki dystans. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...