Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 10/04/2015 Nowe pakiety chroma

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te chromy to kit. Oprócz zaca na innych postaciach to nie działa. Chcesz zmienic kolor jakiegos skina? DUPA musisz go kupic ponownie i jeszcze doplacic z chroma packi by miec inny jego kolor ; ) Żałosne i tyle 2/10 rito skok na kase

Opublikowano

Chroma packs to generalnie średni pomysł, ale śmieszy mnie w całym tym szumie wokół nich to, że ludzie sami chcieli, żeby coś takiego było. Rito wysyłało ankiety odnośnie różnych wariantów kolorystycznych skórek i zdanie graczy odnośnie wprowadzenia tego było całkiem pozytywne, a gdy pomysł zaczyna wchodzić w życie, to nagle nie pasuje.

Opublikowano

Widać tutaj chciwość Riotu. Rozumiem, jeśli byłyby one odblokowywane poprzez postęp danymi postaciami. Przebolałbym nawet kupno ich za sporą ilość IP, jednak chęć zarobku na tak banalnej w wykonaniu i niskobudżetowej usłudze? Nie dzięki.

Dla mnie ten nowy dodatek Pakietów Chroma to jeden, wielki syf. Co niby daje taka zmiana kolorku skina poza designem? Kompletnie nic, a tylko rżną kasę za to i to nie małą, ponad 500 RP! KhaZix dobry buff jedynie z tego patcha. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeszcze trochę a tworzenie wyglądu postaci będzie podobne do The Sims :D

Ktoś w ogóle kupuje te chromy? Spotkaliście się z tym w grze? Jestem ciekaw czy Riot robi to dla urozmaicenia gry czy dla hajsu.

PQpAnug.png

Opublikowano

Lol ostatnio sporo traci na popularności, a wszyscy idą do CSa i po części HotSa, więc w jakiś sposób muszą zatrzymać użytkowników wprowadzając coś nowego, sądzę że będzie przez to więcej problemów niż korzyści no ale zobaczymy, mam nadzieję że jeżeli w niektórych regionach nie chcą dawać skórek za free, to może chociaż dadzą te kolorowania, ale raczej marne szanse.

Opublikowano

O tyle blitz i garen są jeszcze w miare, to leona jest tragedią.

Wysadzenie tarczy siona będzie teraz imposible w early, bez nerfa jest teraz najczęściej niszczona przed tym przez wroga.

Opublikowano

rito to wrzuca bo RP zdrożały to akurat będą mogli to wypuścić "tanio"

ale to szczegóły.. lepiej grac ze skinami :D

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...